Doe mee! Kennissessie: van offline naar online

kennissessie van offline naar online

Leestijd: 2 minuten

Elke maand hebben we een inspirerende kennissessie of workshop. We nodigen sprekers uit of zetten een expert uit ons eigen team in de schijnwerpers. Deze maand staat centraal: van offline naar online!

Voor wie en waarom

Wil je in jouw organisatie meer gebruik maken van online leeroplossingen, maar weet je niet precies hoe? Dan is deze kennissessie iets voor jou. Wij delen onze kennis onze online en blended leren met jou, zodat je een offline training effectief kan omzetten naar een online training. Of het nu gaat om onboarding van nieuwe collega’s, softwaretraining, producttraining of het ontwikkelen van softskills: het kan online, maar je moet wel weten hóé.

Sluit 30 september om 15:00 aan bij onze online kennissessie via MS Teams. Wij helpen wij jou in deze kennissessie van offline naar online!

Wat ga je leren?

Aan de hand van casussen en voorbeelden leer je hoe je een proces van offline van online goed vorm kan geven. We geven concrete handvatten om aan de slag te gaan. Verder is er ruimte voor het bespreken van jouw specifieke leervraag.

We behandelen in ieder geval de vier stappen die iedere organisatie bij een transitie van offline naar online moet doorlopen:

  1. Ontwikkel een visie op blended leren
  2. Stel een leerplan op
  3. Creëer een leeroplossing
  4. Implementeer
 

Praktisch

Voor: iedereen met interesse in online leren
Groepsomvang: max 7 deelnemers
Duur: 1 uur
Locatie: online via Microsoft Teams
Tarief: gratis

Interessant? Kom koffie drinken!

Spreekt deze blog je aan? Wij bespreken graag jouw e-learning wensen in een (online) adviesgesprek. Zo komen we samen tot de ideale leeroplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda.

Aan het werk met een LMS

Gerelateerde berichten