Ridder E-learning voor Sales Team

De Sales Representatives bij Ridder zijn ontzettend goed in hun vak. Ze hebben een specialisme op een gebied en weten alles van die specifieke producten. Wat ze zagen was dat als het Sales team toch met een klant om tafel zat ze ook weleens vragen hadden over de andere Ridder producten. Natuurlijk wilden ze daar graag iets over delen, maar soms ontbrak de specialistische kennis. 

Om te zorgen dat de kennis over alle producten bij iedereen bekend is zijn ze aan de slag gegaan met e-learning. Binnen Ridder hebben ze een E-learning ontwikkel team dat zich inzet voor het ontwikkelen van e-learning modules met Articulate Storyline. In eerste instantie kwam Ridder naar ons met de vraag of we ze konden helpen versnellen in dit proces. 

Natuurlijk is dat mogelijk. Ons team bouwt graag mooie E-learning modules. Tegelijkertijd zagen we ook mogelijkheden om de modules nog beter te maken, interactiever en een strakker, professionelere basis zodat het eigen ontwikkelteam hiermee verder kon.

De oplossing voor Ridder is ten eerste een mooi professioneel template waar hun interne e-learning ontwikkelteam mee aan de slag kan. Daarnaast heeft ons team van Learning consultants een inhoudelijk ontwerp geschreven voor nieuwe medewerkers over het bedrijf Ridder, waar staan ze voor? Wat is hun visie en missie? Van deze e-learning module zie je hierboven een voorbeeld.

Even sparren?

Daar nemen we graag de tijd voor! We gaan met je rond de tafel zitten om jouw wensen en vragen te bespreken. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.