Welkom bij het CAK - Onboarding

Bij het CAK was de behoefte om de “welkom bij het CAK” module te vernieuwen. Er moet nieuwe informatie bij en we willen graag een andere aanpak, waarbij mensen echt enthousiast gemaakt worden al voordat ze starten bij ons.

Een nieuwe aanpak, daar hebben we zin in! Enthousiast gingen we aan de slag met een hele nieuwe aanpak, een E-learning module die je voor een deel op de computer maakt en waarbij je ook door het gebouw op zoek gaat naar een codewoord en de afkortingen bingo. Met een hartelijke welkomst videoboodschap van je collega’s start je enthousiast al voor je eerste werkdag bij het CAK.

Samen met het HR development team bij het CAK zijn we begonnen met een brainstorm over wat we willen bereiken met deze E-learning module. Hier kwamen al goede ideeën in naar voren. Belangrijk is het welkom laten voelen van nieuwe medewerkers en ze op hun plek laten voelen vanaf dag 1. Maar ook praktische zaken zijn van belang, zoals hoe stel ik mijn mail goed in? Waar kan ik terecht voor mijn opleidingen? Daar maakten we een mooi plan voor met een zoektocht naar een codewoord, een afkortingenbingo (om de afkortingenfrustratie in je eerste periode iets te verzachten 😊) en natuurlijk ook korte how to filmpjes waarmee je meteen aan de slag kunt om zelf je mail in te stellen.

Even sparren?

Daar nemen we graag de tijd voor! We gaan met je rond de tafel zitten om jouw wensen en vragen te bespreken. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.