Softwaretraining

Online Softwaretraining

Bij nieuwe software komen vaak wat angsten kijken. “De oude software kende ik op m’n duimpje.” “Wat nou als ik het niet snel genoeg onder de knie krijg?” Het is ook best spannend om de werkwijze die je al jaren hanteert drastisch te veranderen. Met een goede begeleiding, ondersteund met e-learning op maat, kan deze verandering juist een heel positief effect op een team hebben.

Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door. Alles op eigen tempo. Daarmee verminder je stress en versterk je vertrouwen dat men daadwerkelijk klaar is voor de software.

gears e-learningtraining implementatie

Show, Try, Test me

Met korte, praktijkgerichte instructievideo’s en oefeningen leer je de software kennen.

Icon books e-elearningtraining

Test Me

Voeg aan het einde een quiz toe om het kennisniveau te toetsen.

icon e-learningtraining

Het beste resultaat

E-learning met instructievideo’s heeft 90% meer resultaat op de werkvloer!

Hoe gaan we te werk?

CLB e-learning op maat gezondheidszorg
 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken.

De voordelen van E-learning Training BV

Voorbeelden softwaretraining

Illustratie samenwerking: een goed gesprek

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Online Softwaretraining: Een slimme keuze voor leren in het digitale tijdperk

Technologie verandert voortdurend en het bijhouden van de nieuwste softwaretoepassingen kan een uitdaging zijn. Hier komt online softwaretraining in beeld, een flexibele en efficiënte manier om nieuwe vaardigheden te leren en bij te blijven met technologische veranderingen.

Waarom kiezen voor online softwaretraining?

Er zijn tal van redenen om voor online softwaretraining te kiezen. Allereerst biedt het flexibiliteit en gemak. Je kunt de training in je eigen tempo doorlopen en deze volgen op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomen. Dit is een groot voordeel in vergelijking met traditionele, klassikale trainingen, die vaak op vaste tijdstippen en locaties plaatsvinden. Daarnaast is online softwaretraining kostenbesparend. Je bespaart op reiskosten en omdat veel van de cursusmaterialen digitaal zijn, zijn ze eenvoudig te updaten.

Wat kan online softwaretraining voor jou betekenen?

Het leren van nieuwe software kan lastig zijn, vooral als je al vertrouwd bent met een bepaald systeem. De online softwaretraining is ontworpen om het leren makkelijker te maken. De aanpak stelt cursisten in staat om in hun eigen tempo te leren, wat helpt om stress te verminderen en het vertrouwen in hun vermogen om de software te gebruiken te vergroten.
Online softwaretraining maakt gebruik van praktijkgerichte instructievideo’s en oefeningen, zodat de gebruiker een grondige kennis van de software kan opbouwen. Deze vorm van leren heeft bewezen zeer effectief te zijn, met een impact van 90% op de werkvloer! Kenniscontroles, zoals quizzen, kunnen ook worden ingebed om het kennisniveau van de gebruiker te testen.
Voor organisaties biedt online softwaretraining de mogelijkheid om werknemers op efficiënte wijze een nieuwe software te leren en om te gaan met veranderingen in de werkwijze. Dankzij de online toegankelijkheid kunnen teams, ongeacht hun locatie, dezelfde training volgen. Dit zorgt voor consistentie in de kennis en vaardigheden binnen het hele bedrijf.

Meer weten?
Vraag een gratis adviesgesprek aan

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Annemarie achter laptop