Toetsing: vrouw maakt e-learning toets achter laptop

Toetsing

Hebben jouw medewerkers een mooie interne training of opleiding gevolgd en wil je meer inzicht in hun kennisniveau? Maak hun ontwikkeling zichtbaar door middel van betrouwbare en valide toetsing. Denk aan een toelatingstoets, een nulmeting of een afsluitend examen, met een mooi certificaat aan het eind.

Wil jij een toets laten ontwikkelen voor jouw organisatie? Plan een kennismaking in! Dan drinken we een (virtueel) kopje koffie.

Inzicht door betrouwbare en valide toetsing

Hoe krijg je meer inzicht in de kennis van je medewerkers? Het ontwikkelen van een goede toets is niet 1-2-3 gebeurd. Hoe zorg je dat een toets écht meet wat je wilt meten?

Onze consultants ondersteunen je graag bij het opstellen van heldere toetsdoelen, dekkende toetsmatrijzen en het ontwikkelen van goede toetsvragen. Dit alles passend bij jouw specifieke leervraag

Wij zien de ontwikkeling van een toets als een nauwe samenwerking met jou, als inhoudelijk expert. Jij weet alles van de inhoud, wij alles van valide en betrouwbare toetsing.

voordeel online leren op eigen plek: twee vrouwen achter een laptop die toetsing doorlopen

Hoe ontwikkelen we een toets?

Voorbeeld van toetsing
Voorbeeld van toetsing in een e-learningmodule
 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel op basis van onze expertise.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de toetsdoelen, toetsmatrijs en toetsvragen.
 • 3
  Oplevering
  Wanneer het toetsmateriaal ontwikkeld is, wordt het uitvoerig met jou besproken. Pas als jij tevreden bent met het resultaat, leveren we op.

De voordelen van E-learning Training BV

Meer weten over het ontwikkelen van toetsmateriaal?

Laten we jouw leervraag bespreken! We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw wensen. Samen komen we tot de ideale oplossing.

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda.

Samenwerken met blended learning