Trainingsmateriaal ontwikkelen

Webinars | Praktijkopdrachten | Tools

Fysieke trainingen en webinars maken je blended leertraject compleet.

Ga voor een combinatie van pakkende voorbereidende e-learnings, praktische opdrachten en social learning via een leermanagementsysteem. Want dat zorgt voor een snelle leercurve en een leuk leerproces.

Wil jij trainingsmateriaal laten ontwikkelen voor blended leren in jouw organisatie?

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda om te sparren.

Vrouw geeft training, werkt met trainingsmateriaal voor blended leren
vrouw achter laptop met trainingsmateriaal - werken en leren na corona

Een interactieve webinar met het juiste trainingsmateriaal

Bij blended leren kunnen verschillende werkvormen voorkomen. Denk aan e-learning, animaties, maar ook webinars en fysieke trainingen. Bij zowel fysieke trainingen als webinars is interactiviteit belangrijk. Deelnemers actief betrekken en de trainingen praktisch insteken maakt leren niet alleen leuker, maar ook veel effectiever. In een fysieke training kun je in groepjes werken, discussiëren en vaardigheden oefenen. In webinars kan dit ook!

Wij helpen jou met het opzetten van een sterke webinar of training en zorgen dat je daarbij alle benodigde materialen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een draaiboek, PowerPointpresentatie of aanvullende tools.

Natuurlijk trainen we de trainer om de implementatie van de trainingen en webinars te versoepelen. Ook geven we tooltrainingen voor webinars, bijvoorbeeld over Zoom.

Hoe ontwikkelen we trainingsmateriaal?

 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de materialen. Denk aan een draaiboek, PowerPoint-presentatie, praktische opdrachten, aanvullende tools.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer het trainingsmateriaal ontwikkeld is, wordt het uitvoerig met jou besproken. We zorgen samen dat de training een plek krijgt binnen de organisatie en leeromgeving. Aanvullend verzorgen we een train-de-trainer om de implementatie van de trainingen en webinars te versoepelen.

De voordelen van E-learning Training BV

Meer weten over trainingsmateriaal laten ontwikkelen?

Laten we jouw leervraag bespreken! We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw wensen. Samen komen we tot de ideale oplossing.

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda.

Samenwerken met blended learning