Jouw training van offline naar online

Wil je in je fysieke training meer gebruik maken van online leeroplossingen? Maak van jouw training een blended leertraject! Wij helpen jou om de offline training om te zetten naar een online training. Of het nu gaat om het een instructievideo, animatie, informatiefilmpje, of online-module we kunnen het allemaal.  Maak bijvoorbeeld gebruik van e-learning om kennis te delen en gebruik de tijd van de fysieke training om meer verdiepende opdrachten uit te voeren. 

Met ons flexibele traject bepaal jij wat je nodig hebt en helpen wij jouw training van offline naar online! 

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda en we bespreken de mogelijkheden voor jouw situatie.

Online of blended leren

Onze leeroplossingen

Visie op blended leren

   Wij helpen concreet maken wat de leervraag is en bepalen samen de visie op (blended) leren. Deze informatie is de basis voor het ontwikkelen van een effectieve training. 

Leerplan opstellen

Op basis van de leervraag en de visie op (blended) leren, maken onze onderwijskundigen een plan voor een blended leertraject. Wij bieden verschillende workshops om je daar extra bij te ondersteunen.

Leeroplossing creëren

Laat de leeroplossingen door ons creëren of volg een training om dit zelf te kunnen doen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om een template ontwikkelen en denken mee met jouw leeroplossingen. 

Implementatie

Zorg voor de juiste implementatie van jouw blended leertraject om de effectiviteit ervan te vergroten. Wij helpen met het inrichten van een leermanagement systeem, waarin je de leerresultaten kunt bijhouden. 

Visie op blended leren

Voor het implementeren van een blended leertraject is het goed om eerst duidelijk te krijgen wat blended leren precies is en hoe jij het zou kunnen toepassen in jouw organisatie. Leer hoe je de doelgroep bepaalt, draagvlak creëert en een leerprobleem vaststelt. Jij bepaalt waar we jou bij helpen. 

 • Leren in organisaties
  Leer hoe je leren in je organisatie kan opzetten.
 • Visie op (blended) leren
  Leer wat blended leren inhoudt en bepaal wat jouw visie is op (blended) leren.
 • Doelgroep bepalen, motiveren en betrekken
  Leer hoe je de doelgroep bepaalt en draagvlak creëert. 
 • Leerprobleem bepalen
  Leer hoe je concreet het leerprobleem vaststelt.

Vraag onderwijskundige hulp in de vorm van Q&A sessies. Je kunt deze tijd gebruiken wanneer je tegen problemen aanloopt of iemand nodig hebt die met je mee kijkt. Jij bepaalt wanneer je deze tijd inzet en hoeveel tijd je nodig hebt. 

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda om te sparren.

Leerplan opstellen

Wanneer je een duidelijke visie hebt op (blended) leren en de doelgroep is bepaald, is het tijd om een leerplan op te stellen. Met dit leerplan breng je in kaart welke leerstof op welk moment wordt aangeboden en op welke manier je dat doet. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een webinar? En wanneer zet je e-learning in? Kortom: hoe ga je precies van offline naar online? Tijdens het opstellen van het leerplan helpen we jou om een mooie route uit te stippelen voor jouw training. Uiteraard bepaal jij wat je nodig hebt en waar we je bij kunnen helpen. 

 • Leerplan opstellen
  Laat een leerplan opstellen voor jouw online training. Wij ontwikkelen een route die je kunt inzetten voor jouw training. 
 • Leeroplossingen
  Leer welke online leeroplossingen je kunt inzetten in je blended leertraject. 
 • Leerdoelen opstellen 
  Leer hoe je leerdoelen opstelt voor verschillende rollen binnen jouw organisatie. Bij leerdoelen focussen we op de kennis, vaardigheden en houding die de werknemers in de praktijk moeten hebben. 
 • Een blended leerpad opstellen
  Leer hoe je een effectief blended leerpad opzet,
  waarin online en offline activiteiten elkaar versterken. 

Vraag onderwijskundige hulp in de vorm van Q&A sessies. Je kunt deze tijd gebruiken wanneer je tegen problemen aanloopt of iemand nodig hebt die met je mee kijkt. Jij bepaalt wanneer je deze tijd inzet en hoeveel tijd je nodig hebt. 

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda.

Leeroplossingen creëren

Laat actieve en motiverende leeroplossingen creëren waarmee je effectieve kennisoverdracht bereikt. Op basis van de leerdoelen bepalen we welke leeroplossingen het meest geschikt zijn voor het behalen van het beste resultaat. Of wil je het liever zelf maken? Dat kan ook! Wij bieden trainingen, waarin we je bijvoorbeeld leren om een effectieve webinar op te zetten of een e-learning module te ontwikkelen. Jij bepaalt en wij begeleiden je waar nodig. 

 • Template
  Wij ontwikkelen een template met de look & feel van jouw organisatie. Dit template is de basis voor alle leeroplossingen. 
 • E-learning module 
  Wij ontwikkelen een interactieve en motiverende e-learning module die geheel aansluit bij de leerdoelen en jouw wensen. 
 • Interactieve video
  Laat een interactieve video ontwikkelen met verschillende interacties. 
 • 360 graden interactieve video
  Laat een immersive experience video ontwikkelen waarbij gebruik wordt gemaakt van een 360 graden camera om de deelnemer mee te nemen in een bepaalde context.
 • Animatie
  Laat een animatie ontwikkelen voor het uitleggen van bepaalde (moeilijke) concepten.
 • Leermanagementsysteem (LMS) inrichten
  Laat een leermanagementsysteem door ons inrichten in TalentLMS. We zetten het LMS op in de huisstijl van de organisatie en geven uitleg over hoe je werkt met dit systeem.
 • Schrijven van de inhoud (didactiek)
  Leer hoe je de inhoud van jouw trainingen weergeeft en hoe je deze inhoud effectief overbrengt op de deelnemer. 
 • Online Articulate Storyline training
  Leer in 6 webinars van 2 uur hoe je zelf e-learningmodules kan ontwikkelen in het programma Articulate Storyline.
 • 10 stappen naar een goede webinar
  In deze webinar geven we je praktische tips voor het vormgeven van een goede en effectieve webinar.

Vraag onderwijskundige hulp in de vorm van Q&A sessies. Je kunt deze tijd gebruiken wanneer je tegen problemen aanloopt of iemand nodig hebt die met je mee kijkt. Jij bepaalt wanneer je deze tijd inzet en hoeveel tijd je nodig hebt. 

Plan meteen vrijblijvend een afspraak in onze agenda en we bespreken de mogelijkheden voor jouw situatie.