eerste dag bij e-learning training

Eerste dag als Learning Consultant

Leestijd: 4 minuten

Door Kimberley
Ik was al vroeg wakker op mijn eerste werkdag bij E-learning Training. Ik merk een gevoel van nieuwsgierigheid en een tikkeltje gezonde spanning: wat zal deze dag brengen? Hoe zal het zijn om bij een ander bedrijf aan de slag te gaan? Na bijna 10 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt te hebben, waarvan de laatste 5,5 jaar als training & development specialist, is het toch wel gek om vandaag de trein vanuit Leiden naar Den Haag Centraal te nemen in plaats van Den Haag HS.
Stipt om half 10 druk ik op de bel en de deur wordt voor mij geopend. Ik mag de lift nemen naar de eerste verdieping. Het duurt lang voordat de lift komt, of lijkt het lang te duren? Nog even een laatste check of mijn mascara niet uit is gelopen door de harde wind en ik stap de lift uit, mijn nieuwe werkplek binnen! BAM! Er vliegt confetti om mijn oren en mijn nieuwe collega’s staan me op te wachten om me te begroeten. Wat een ontzettend warm welkom! Ik voel me meteen op mijn gemak en ik vind het erg leuk dat iedereen me zo enthousiast opvangt.

Na een overheerlijke cappuccino krijg ik mijn laptop en blijkt dat er een inwerkprogramma voor mij is gemaakt, ontzettend fijn! Elke dag staat er een uitgebreide kennismaking met een collega op het programma, ruimte om mezelf in te lezen op ‘mijn’ E-learning projecten en ik krijg alvast een uitnodiging voor mijn eerste meeting. Volgende week staat er ook al een kwartaalmeeting op de agenda: ik val met mijn neus in de boter. Hoe tof is het als je vanaf het begin al direct mee mag denken over de visie, missie en doelen? Ik krijg leuke projecten toebedeeld om E-learning te ontwikkelen waar ik mezelf helemaal in ga onderdompelen de komende tijd. Ik mag direct al een E-learning project reviewen ’s ochtends, heerlijk om direct aan de slag te gaan.
Na een gezellige gezamenlijke lunch maak ik een korte wandeling door de wijk, wat een mooie locatie! In de middag legt Hayet me een aantal processen en systemen zoals Monday.com uit, ik maak aantekeningen en stel de vragen die ik nog heb. De tijd is echt voorbijgevlogen op mijn eerste dag. Ik wil nog zoveel dingen doen en ontdekken. Maar nu klap ik mijn laptop dicht en ga ik alles rustig op me in laten werken: morgen weer een nieuwe dag, een nieuw avontuur bij E-learning Training. Ik heb er onwijs veel zin in!

Interessant? Vraag een gratis adviesgesprek aan

Spreekt dit blog je aan? Wij bespreken graag jouw e-learning wensen in een online adviesgesprek. Zo komen we samen tot de ideale leeroplossing.

Gerelateerde berichten

Online training

Leren in een thuiswerkcultuur

4 min leestijd
LMS leermanagementsysteem

Wat is een LMS?

6 min leestijd
voordelen online leren

De voordelen van online leren

4 min leestijd

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontvang praktische tips in je mailbox!

Ja, ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek