AVG-training bij Activite

screenshot van Activite e-learning: introductie

De vraag:

Hoe ga ik tijdens mijn werk zorgvuldig om met persoonsgegevens, is de vraag die iedere zorgmedewerker van ActiVite bewust moet kunnen stellen én beantwoorden. Of je nou verpleegkundige bent, administratief medewerker of functioneel beheerder.

Medewerkers van ActiVite werken dagelijks met persoonsgegevens. Denk maar aan de naam en het adres van een collega, of de gezondheid en politieke voorkeur van een cliënt. ActiVite wil dat haar medewerkers bewust omgaan met persoonsgegevens.

De oplossing:

Om deze bewustwording te triggeren, brengt ActiVite AVG onder de aandacht met een zelf ontworpen programma. E-learning is hierin een belangrijk middel om kennis en bewustwording over te brengen over hoe de AVG binnen ActiVite gerealiseerd wordt.

De uitdaging

Terug naar de doelgroep: een heterogene groep bestaande uit verschillende functies en opleidingsniveaus. Iedereen heeft op een eigen manier te maken met persoonsgegevens. Hoe breng je dit samen tot 1 algemene e-learning, die ondanks zijn algemeenheid niet saai en nietszeggend is?

De aanpak:

We gaan uit van een basis tekst die gemakkelijk te volgen en to the point is. Algemene casussen en sprekende illustraties brengen de leerstof tot leven. Vragen tussendoor activeren een actieve leerhouding, en aanvullende feedback en informatie dagen degenen uit die hier behoefte aan hebben. En in plaats van ingewikkelde AVG-taal, is de leerstof praktisch en luchtig geformuleerd.

Het resultaat

De korte lijntjes met het projectteam van ActiVite hebben ervoor gezorgd dat we een e-learning hebben neergezet die past bij de werkomgeving. De praktische en visuele insteek wordt door de doelgroep als erg prettig ervaren, waardoor ze de e-learning met gepaste zin maken.

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

e-learning training bedankt