Onboarding bij CAK

CAK e-learning op maat onboarding

De vraag:

We willen onze “welkom bij het CAK” module updaten. Er moet nieuwe informatie bij en we willen graag een andere aanpak, waarbij mensen echt enthousiast gemaakt worden al voordat ze starten bij ons.

De oplossing:

Een nieuwe aanpak, daar hebben we zin in! Enthousiast gingen we aan de slag met een hele nieuwe aanpak, een E-learning module die je voor een deel op de computer maakt en waarbij je ook door het gebouw op zoek gaat naar een codewoord en de afkortingen bingo. Met een hartelijke welkomst videoboodschap van je collega’s start je enthousiast al voor je eerste werkdag bij het CAK.

De aanpak:

Samen met het HR development team bij het CAK zijn we begonnen met een brainstorm over wat we willen bereiken met deze E-learning module. Hier kwamen al goede ideeën in naar voren. Belangrijk is het welkom laten voelen van nieuwe medewerkers en ze op hun plek laten voelen vanaf dag 1. Maar ook praktische zaken zijn van belang, zoals hoe stel ik mijn mail goed in? Waar kan ik terecht voor mijn opleidingen? Daar maakten we een mooi plan voor met een zoektocht naar een codewoord, een afkortingenbingo (om de afkortingenfrustratie in je eerste periode iets te verzachten 😊) en natuurlijk ook korte how to filmpjes waarmee je meteen aan de slag kunt om zelf je mail in te stellen.

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

e-learning training bedankt