CLB

De vraag:

“We willen voor zorgmedewerkers een hands-on e-learning aanbieden over de werking van onze producten. Iedere instelling is anders, dus de modules moeten per zorginstelling kunnen worden aangepast. “

De oplossing:

We hebben samen gekozen voor modulair opgebouwde e-learning modules. Dit houdt in dat er een aantal algemene slides in zitten, maar ook een aantal optionele slides. CLB kan per klant kiezen welke slides wel en niet van toepassing zijn. Zo is er een e-learning op maat voor iedere zorginstelling!

De aanpak:

Vooraf hebben we uitgebreide gesprekken gevoerd met elkaar om de hele scope van het project op helder te krijgen. Eerst over de inhoud om zo de modulaire opbouw uit te stippelen. Later hebben we een aantal meetings met de doelgroep (de zorgmedewerkers) gehad. We hebben voorbeelden laten zien en zijn diep ingegaan op de vraag hoe zij het liefste zouden willen leren. We hebben de modules opgebouwd aan de hand van scenario’s die dichtbij de belevingswereld van de zorgmedewerkers staan. Zo slaan we een brug tussen de techniek en de wensen van CLB en de zorgmedewerkers die de producten van CLB gebruiken en daarvoor de e-learning volgen.

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

illustratie adviesgesprek e-learningtraining op maat