Producttraining bij Sikkens

voorkant sikkens

De vraag:

Bij Sikkens wilden ze graag weten wat het kennisniveau is van de medewerkers en vakschilders van Sikkens. Een vaag vermoeden van het kennisniveau hadden ze wel, maar écht kennis meten hadden ze nog niet gedaan. Weten alle medewerkers welk soort verf je moet gebruiken voor een betonnen, houten, metalen of steenachtige ondergrond?

De oplossing:

In samenwerking met Sikkens hebben we kennisquizzen gemaakt, per gebied op 3 levels: Starter, Junior en Senior. Om de resultaten op deze quizzen goed bij te kunnen houden is een LMS waarin je rapportages kan zien essentieel. Hiervoor hebben wij het Sikkens Onderwijscentrum ingericht in Talent LMS. Op basis van dit LMS kunnen de Sikkens-trainers ervoor zorgen dat alle medewerkers beschikken over de juiste kennis!

De aanpak:

Al voor een eerder project voor Sikkens ontwikkelden we een template in Articulate Storyline. Dit template hebben we gebruikt om de grote hoeveelheid vragen die wij ontvingen in de huisstijl van Sikkens te zetten. Door Question Banks te gebruiken worden er steeds andere vragen gesteld. Ook het Sikkens Onderwijscentrum hebben wij specifiek voor Sikkens ingericht, inclusief huisstijl en bijpassend certificaat!

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

e-learning training bedankt