Onboarding bij Unicef

Unicef Onboarding Vrijwilligers

De vraag:

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle vrijwilligers goed weten waar Unicef voor staat als ze bij ons starten? Veel vrijwillgers weten niet precies wat wij doen en hoe jij als vrijwilliger daaraan bij kan dragen. Mensen willen wel erg graag helpen maar hebben soms wat handvaten nodig. Hoe kunnen we daarvoor zorgen?

De oplossing:

Met een korte e-learning module die uitlegt op een speelse manier waar Unicef voor staat, wat wij doen en hoe jij daarbij kan helpen! Aan het einde van de module is een quiz. Het certificaat na de quiz wordt naar je gemaild.

De aanpak:

In samenwerking met het Unicef team zijn we begonnen met het in kaart brengen van alle onderwerpen waar je iets over zou willen weten in je eerste periode als vrijwilliger zodat je goed aan de slag kunt. Hier maakten wij een voorstel van met leuke opdrachten en vragen in E-learning. Samen met het team van Unicef hebben we hier een passende E-learning oplossing van gemaakt.

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

e-learning training bedankt