Vopak

De vraag:

Vopak heeft een nieuw software systeem ontwikkeld wat bij alle terminals van VOPAK over de hele wereld getraind moet worden. Alle medewerkers van operators tot supervisors moeten getraind worden in hoe dit systeem werkt. Er zijn heel veel verschillende rollen en veel verschillende functionaliteiten in het systeem. Er is een flexibele oplossing nodig in verschillende talen.

De oplossing:

Hier hebben we gekozen voor Blended Learning. Een deel van de training wordt offline gegeven en een ander deel wordt online gedaan. Wij hebben online assessments ontwikkeld die checken of de medewerker alle kennis in huis heeft om zijn baan goed te kunnen doen in het nieuwe systeem.

De aanpak:

Om te zorgen dat de modules goed aansluiten bij de huidige versie van het systeem is er nauw samengewerkt met de software ontwikkelaars bij het maken van de vragen. De vragen zijn eerst op papier gemaakt door de inhoudelijke experts en daarna hebben wij er met onze kritische didactische blik een goede valide vraag van gemaakt. Deze vragen hebben verschillende werkvormen, dus drag and drop, multiple choice en multiple response en bijvoorbeeld hotspot vragen. De assessments zijn gebouwd in Articulate Storyline in het engels. Na de oplevering en goedkeuring worden de vertalingen gemaakt. We werken hiermee samen met een vertaalbureau. Zij maken de vertaling, wij zorgen dat alles goed werkt in Articulate Storyline.

Nu kunnen de terminals met vertrouwen live gaan in de nieuwe software!

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

illustratie adviesgesprek e-learningtraining op maat