Whitepaper: Diversiteit en Inclusie

Digitale leeromgeving voor jouw bedrijf

Leestijd: 15 minuten

Gratis download!

Investeren in diversiteit en inclusie (D&I) is belangrijk, daar zijn veel organisaties het tegenwoordig over eens. Er is sprake van diversiteit op de werkvloer wanneer er een culturele en etnische mix van medewerkers is (Rijksoverheid, 2020). Naast dat een actief D&I beleid een positieve impact heeft op bedrijfsresultaten, helpt het organisaties met het inspelen op veranderingen op de afzetmarkt, het inwinnen van nieuwe perspectieven en het aantrekken van nieuw talent. Daarnaast heeft meer diversiteit een positief effect op hoe medewerkers het organisatieklimaat ervaren en bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat weer kan leiden tot een betere reputatie en imago (Bellaart, Broekhuizen, & Dongen van, 2016).

Maar wat is de juiste weg naar positieve verandering op het gebied van D&I en hoe bereiken we daadwerkelijk resultaat met elkaar?

In deze whitepaper geven we je 6 praktische tips om blended learning in te zetten om diversiteit en inclusie in je organisatie te bevorderen.

Interessant? Kom koffie drinken!

Spreekt deze blog je aan? Wij bespreken graag jouw e-learning wensen in een (online) adviesgesprek. Zo komen we samen tot de ideale leeroplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda.

Aan het werk met een LMS

Gerelateerde berichten