Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Leren met VR

Met Virtual Reality (VR) maak je mogelijk wat in de realiteit niet of niet zo makkelijk kan worden gedaan. Dat maakt het een innovatieve en effectieve manier om mensen op te leiden. Wil jouw organisatie ook leren met VR?

Wat is de toegevoegde waarde?

VR kan een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld een klassikale training of e-learningmodule. Bij het ontwerpen van een leeroplossing maakt VR dingen mogelijk die in modules of traditionele leervormen niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het doorspoelen van de tijd om te zien welke uitwerkingen jouw keuzes en acties hebben in de toekomst.

Is leren met VR iets voor jouw organisatie?

Samen bekijken we of Virtual Reality een betekenisvolle toevoeging op jouw training is. Bij welke leerdoelen sluit het aan? Wat voor een omgeving hebben we nodig? Wij ontwikkelen realistische virtuele omgevingen waarin we leren naar een hoger plan tillen.

Motiveer en betrek

Laat je werknemers het allemaal zelf ervaren. VR levert betrokken en gemotiveerde cursisten op. Dat kan met een inspirerende vlucht door de ruimte, maar ook simpele handelingen breng je met VR tot leven.

Veilig en betaalbaar

Moet je gevaarlijke, spannende of dure handelingen aanleren? Of het nu gaat om het oefenen van levensgevaarlijke situaties, of om spannende soft skills zoals presenteren of klantgesprekken. Met VR kun je een veilige omgeving simuleren om te oefenen.

Concreet en praktijkgericht

Met VR haal je de werkpraktijk direct dichtbij. Denk aan het uitvoeren van reparaties, gewoon in het klaslokaal. Geen abstracte, theoretische verhalen, maar direct aan de slag.

Leren met VR projecten

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Voorstel

Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.

Ontwikkeling

Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.

Implementatie

Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

Ontdek wat ons uniek maakt:

Partner in online leren

Ben je op zoek naar een echte samenwerking, waarbij je betrokken wordt bij alle keuzes in het proces? Dan zijn wij de partner die je nodig hebt. Je werkt samen met een enthousiast projectteam dat van korte lijntjes houdt en zich flexibel opstelt. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan al je wensen.

Effect op de werkvloer

Je wilt dat de leeroplossing daadwerkelijk effect heeft in de praktijk, zoals goed ingewerkte medewerkers of gemotiveerde adviseurs met productkennis. Dan heb je een leeroplossing nodig die aansluit bij de doelgroep en voorbeelden bevat uit de werkpraktijk. Een didactisch verantwoorde leeroplossing op maat, die vind je bij ons.

Alles onder één dak!

Je vindt bij ons alle expertise die nodig is voor jouw leeroplossing. Van onderwijskundige kennis tot grafische vormgeving. Schakelen tussen verschillende partijen is dus niet nodig. Dat is wel zo makkelijk! Laat je alles uit handen nemen of doe je het liever zelf? Jij bepaalt!
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!