Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Blended learning

Bij E-learning Training zien we blended leren als de ideale route naar resultaat op de werkvloer. Wij adviseren en creëren een leeroplossing op maat, die aansluit bij jouw organisatie en leerdoelen.

Blended learning. Wat kun je daar precies mee?

Leren is een proces. Bij blended learning combineer je verschillende leervormen – online of offline – om dat proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De kracht zit ‘m in de combinatie, want online en offline leren versterken elkaar. Zo blijft het geleerde écht hangen en verhoog je dus het leerrendement.

Bij E-learning Training zien we blended leren als de ideale route naar resultaat op de werkvloer. Wij adviseren en creëren een leeroplossing op maat, die aansluit bij jouw organisatie en leerdoelen.

Beeldscherm met e-learning. Bij blended learning combineer je verschillende leervormen

Een blended leertraject

Blended leren – niet te verwarren met hybride leren – is een methode die verschillende leervormen combineert. Een blended leertraject kan dus vele vormen aannemen.

Een beproefde vorm van blended learning is het aanbieden van een e-learning voordat je een klassikale training hebt. Eerst behandel je de theorie in e-learning. Natuurlijk niet door de stof droogjes op het scherm te plaatsen, maar in een speelse en interactieve module. Op die manier zorg je ervoor dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten voordat ze de training in gaan. Vervolgens kun je je in een klassikale les of webinar samen verdiepen en vaardigheden oefenen. Achteraf kunnen de deelnemers nog eens terugkijken op de theorie van de e-learning. De kracht zit in de combinatie!

Dit is slechts één voorbeeld. Met blended learning is alles mogelijk. Wij kunnen je adviseren over wat voor traject jouw organisatie en leervraag een optimaal resultaat brengt.

Lees onze blog over wat blended learning precies inhoudt.

Blended learning versus hybride learning

In de afgelopen twee jaar wordt ook de term hybride leren steeds vaker gebruikt. Wat is het verschil met blended leren? Of zijn het synoniemen voor hetzelfde? Bij blended leren gebruik je verschillende online en offline werkvormen. Bij hybride leren heb je te maken met online en offline deelnemers. Dit is dus anders dan het inzetten van de verschillende werkvormen. Een voorbeeld is een lezing waarbij zowel fysiek als online deelnemers aanwezig zijn. Je kan hierin heel ver gaan, dus bijvoorbeeld hele trainingen hybride inrichten. Let wel op dat bij hybride leren hier extra uitdagingen zitten, bijvoorbeeld in het even veel betrekken van zowel de online als de offline groep. Ook de offline cursisten moeten vaak wennen aan het feit dat er online mensen bij zijn. Daarnaast moeten de opdrachten zowel online als offline gevolgd kunnen worden.

Blended Learning projecten

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Voorstel

Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.

Ontwikkeling

Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.

Implementatie

Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

Ontdek wat ons uniek maakt:

Partner in online leren

Ben je op zoek naar een echte samenwerking, waarbij je betrokken wordt bij alle keuzes in het proces? Dan zijn wij de partner die je nodig hebt. Je werkt samen met een enthousiast projectteam dat van korte lijntjes houdt en zich flexibel opstelt. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan al je wensen.

Effect op de werkvloer

Je wilt dat de leeroplossing daadwerkelijk effect heeft in de praktijk, zoals goed ingewerkte medewerkers of gemotiveerde adviseurs met productkennis. Dan heb je een leeroplossing nodig die aansluit bij de doelgroep en voorbeelden bevat uit de werkpraktijk. Een didactisch verantwoorde leeroplossing op maat, die vind je bij ons.

Alles onder één dak!

Je vindt bij ons alle expertise die nodig is voor jouw leeroplossing. Van onderwijskundige kennis tot grafische vormgeving. Schakelen tussen verschillende partijen is dus niet nodig. Dat is wel zo makkelijk! Laat je alles uit handen nemen of doe je het liever zelf? Jij bepaalt!
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!