Onboarding

Hoe bind ik nieuwe medewerkers aan mijn bedrijf? Dat is – zeker tegenwoordig – uitdaging nummer één voor HR-managers. De vraag naar personeel is groter dan ooit. Het gevolg hiervan is dat het verloop van personeel ook aanzienlijk groeit. Een inwerkprogramma, ook wel onboarding genoemd, kan hier verschil in maken.

Een goede onboarding betekent dat nieuwe medewerkers zich meteen thuis voelen en dat ze snel op volle kracht mee draaien in de organisatie. Daarnaast zorgt het voor een hogere loyaliteit, zelfs in de proefperiode.

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda om te sparren.

Annemarie achter laptop

Voorbeelden van onboarding

Onboarding bij Unicef

Met een korte e-learning module die uitlegt op een speelse manier waar Unicef voor staat, wat wij doen en hoe jij daarbij kan helpen! Aan het einde van de module is een quiz. Het certificaat na de quiz wordt naar je gemaild.
CAK e-learning op maat onboarding

Onboarding bij CAK

Een E-learning module die je voor een deel op de computer maakt en waarbij je ook door het gebouw op zoek gaat naar een codewoord en de afkortingen bingo. Met een hartelijke welkomst videoboodschap van je collega’s start je enthousiast al voor je eerste werkdag bij het CAK.

Hoe maken we onboarding?

 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de nieuwe module.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de module ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. We kijken samen hoe de module een plek krijgt binnen het onboardingproces.

De voordelen van E-learning Training BV

Meer weten?
Laten we jouw onboarding vraag bespreken!

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw onboarding wensen. Samen komen we tot de ideale onboardingoplossing.

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda.

Samenwerken met blended learning