Logo E-learning Training

085 ‚Äď 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Familiebedrijf

Van een eenmaanszaak tot een familiebedrijf gespecialiseerd in digitale kennisoverdracht.

2009

Annemaries begin

Het familiebedrijf begon in 2009 op de Bahama’s toen Annemarie besloot om voor zichzelf te beginnen als coach. Zij werkte toen voor de afdeling Learning & Development van Hilton en was jaren (mede)verantwoordelijk geweest voor de Online Hilton University en het ontwikkelen van e-learningmodules voor alle 4000 hotels van Hilton International. Daarnaast was ze ook strategisch adviseur en sparringpartner voor de algemeen directeuren; tot 2007 voor Hilton International in Watford UK en daarna vanuit de Bahama’s bij Hilton World Wide in Beverly Hills.

2010

RebelOU Online University

Annemaries eerste e-learningbedrijfje heette RebelOU, een samenvoeging van haar achternaam Rebel en Online University. Samen met haar partner Reonald schreef ze zich in bij de KvK in Den Haag. RebelOU ontwikkelde online horecatrainingen voor het MKB. Helaas viel deze droom na een aantal jaar in duigen. De standaard modules sloten niet goed aan bij de klant: te formeel, te informeel ‚Äď ieder had zijn eigen wensen. We merkten dat er behoefte was aan modules op maat.

In het onderwijs: consulent en docent
Annemarie heeft ook gewerkt voor het Bureau Innovatie Research en Development van het Scheepvaart en Transport College. Daar was zij betrokken bij de ontwikkeling van de European Transport Academy als e-learningconsulent, kwaliteitszorg van online leren. Zij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van curricula en de Crisis Management Simulator voor onder meer de training van CoPI (Commando Plaats Incident) teams. Ook droeg ze zorg voor de ontwikkeling van online leerprogramma’s die over de hele wereld worden gebruikt in onder meer Nederland, Zuid-Afrika, Oman, Vietnam, Zuid-Korea.

Annemarie is altijd dol geweest op het zelf geven van trainingen. Gelukkig kon dat op de Hotelschool Den Haag, waar ze met veel plezier docent was van het vak Training Management Vaardigheden. Haar ervaring vanuit de praktijk en trainingsvaardigheden maakte haar een geliefd docent.

2018

Aan de Lange Vijverberg

De droom om zelfstandig ondernemer te worden had Annemarie nooit laten varen. In 2018 vond het team van E-learning Training op de Lange Vijverberg zijn nieuwe thuis. We werken hier met veel plezier en genieten van het prachtige uitzicht op de Hofvijver.

2020

Reonald joins the team

Wegens de snelle groei is Reonald in juli 2020 volledig ingestapt bij¬†E-learning Training.¬†Hij heeft jarenlang als manager en director voor Hilton gewerkt en ruim 10 jaar voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Eerst voor de Hoge Raad der Nederlanden en daarna voor de Dienst Justiti√ęle Inrichtingen. Als Rijksambtenaar heeft hij met veel plezier mogen werken als afdelingshoofd, sectormanager, senior strategisch adviseur tot directeur informatievoorziening en Chief Information Officer.

2021

Een veelzijdig team

Annemarie, Reonald en de learning consultants en ontwikkelaars vormen een heel leuk team bij E-learning Training met verschillende expertises. Van ervaren HR-professionals, academische onderwijskundigen, gastvrijheidsprofessionals tot academische taalkundigen.

Een veelzijdig team met verschillende achtergronden en opleidingen om de diversiteit en creativiteit te bevorderen. Het zal wel gelijk opvallen dat er voornamelijk dames werken. Voor het overige is het team best divers: WO, HBO tot creatieve en technische MBO; Nederlands, Marokkaans, Turks en Antilliaans; Voltijd, deeltijd, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt; Onderwijswetenschappen, (Multi) Mediavormgeving, Politicologie,¬†Pedagogische Wetenschappen, Audiovisuele Vormgeving & Animatie, Ontwikkelingspsychologie, Industri√ęle product ontwikkeling, Taalwetenschappen, Educational Technology of Toegepaste Psychologie. Oftewel een divers team toegewijde leuke collega‚Äôs!

Ondanks al die verschillende expertises en achtergronden blijven we een platte organisatie. We werken veel samen aan verschillende projecten en zijn we van A tot Z betrokken bij de modules.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek, het opstellen van het inhoudelijke ontwerp en het ontwikkelen van de e-learning modules, tot het opzetten van het Learning Management System. Dat alles om persoonlijk invulling te geven aan de kennisbehoefte op maat voor het individu, de afdeling en de organisatie.

Deze persoonlijke aanpak is ook terug te vinden in onze praktische trainingen voor enthousiastelingen die zelf e-learning willen leren maken.

Bedrijfscultuur

Dat wij een familiebedrijf zijn, zie terug in de bedrijfscultuur van E-learning Training. Dat krijgen we ook geregeld te horen van onze klanten. Wij vinden een goede samenwerking heel belangrijk, zowel onderling als met onze klanten. En onze gastvrije manier van werken zie je terug op werkvloer, tijdens de maandelijkse spelletjesavonden en de tweewekelijkse kennissessies met het team. Ook tijdens corona vinden wij het belangrijk om goed voor onze mensen te zorgen, opdat zij goed voor onze klanten kunnen zorgen. Zodat onze klanten weer goed voor hun mensen kunnen zorgen. Uiteraard met behulp van onze praktische leeroplossingen op maat!

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.

We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Plan direct een afspraak in onze agenda, of bel ons nu op 085-0655340.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!