Familiebedrijf gespecialiseerd in digitale kennisoverdracht

Familiebedrijf

Het begon allemaal 2009 op de Bahamas toen Annemarie besloot om voor zichzelf te beginnen als coach. Zij werkte toen voor de Learning & Development afdeling van Hilton en was jaren (mede) verantwoordelijk geweest voor de Online Hilton University en het ontwikkelen van elearningmodules voor alle 4000 hotels van Hilton International. Daarnaast was ze ook strategisch adviseur en sparringpartner voor de algemene directeuren. Tot 2007 voor Hilton International in Watford UK en daarna vanuit de Bahamas bij Hilton World Wide in Beverly Hills.

RebelOU Online University
Haar eerste elearning bedrijfje heette RebelOU, een samenvoeging van Annemarie haar achternaam Rebel en Online University. En samen met haar partner Reonald schreef ze zich in bij de KvK in Den Haag. Rebelou ontwikkelde horeca online modules voor het MKB. Helaas viel deze droom na een aantal jaar in duigen. De standaard modules sloten niet goed aan bij de klant: te formeel, te informeel iedereen zijn eigen wensen. We merkten dat er behoefte was aan modules op maat.

Onderwijs
Annemarie is toen gaan werken het Bureau Innovatie Research en Development van het Scheepsvaart en Transport College. Daar was zij betrokken bij de ontwikkeling van de European Transport Academy als E-learningconsulent, kwaliteitszorg van online leren. Zij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van curricula en ontwikkelproces voor de Crisis Management Simulator voor onder meer de training voor COPI teams. De ontwikkeling van online leerprogramma’s die over de hele wereld worden gebruikt in onder meer Nederland, Zuid-Afrika, Oman, Vietnam, Zuid-Korea.

Docent Training Management Vaardigheden
Het zelf geven van trainingen daar is Annemarie ook nog steeds dol op en gelukkig kon dat op de Hotelschool den Haag waar ze met veel plezier docent was van het vak “Training management vaardigheden”. Haar ervaring vanuit de praktijk en trainingsvaardigheden maakte haar een geliefde docent.

De droom om zelfstandig ondernemer te worden had ze nog niet laten varen….

Lange Vijverberg 9a
Inmiddels zitten we sinds 2018 op de Lange Vijverberg waar we onze nieuwe plek gevonden hebben. We werken hier met veel plezier (als dat weer mag 😊) en een super mooi uitzicht!

Reonald joins the team!
Wegens de snelle groei is Reonald in juli 2020 volledig ingestapt. Hij heeft jarenlang als manager en director voor Hilton gewerkt en ruim 10 jaar voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Eerst voor de Hoge Raad der Nederlanden en daarna voor de Dienst Justitiële Inrichtingen. Als Rijksambtenaar heeft hij met veel plezier mogen werken als afdelingshoofd, sectormanager, senior strategisch adviseur tot directeur informatie voorziening en chief information officer.

Huidige team
Samen vormt dit een heel leuk team met verschillende expertises van ervaren HR-professionals, academische onderwijskundigen, gastvrijheid professionals tot academische taalkundigen.

Ondanks al die verschillende expertises blijven we een platte organisatie. Werken we veel samen aan verschillende projecten en zijn we van A-Z betrokken bij de modules vanaf het eerste kennismakingsgesprek, het opstellen van het inhoudelijke ontwerp, het ontwikkelen van de elearning modules, het inregelen in een Leer Management Systeem tot het opleveren van een mooie, leuke waardevolle en bovenal praktische oplossing. Dat alles om persoonlijk invulling te geven aan de kennisbehoefte op maat voor het individu, de afdeling en de organisatie.

Deze persoonlijke aanpak is ook terug te vinden in onze praktische elearningtraining voor enthousiastelingen die zelf elearning willen leren maken.

Dat wij een familie bedrijf zijn zie je niet alleen terug in onze bedrijfscultuur maar krijgen wij ook geregeld te horen van onze klanten. Wij vinden een goede samenwerking heel belangrijk zowel onderling als met onze klanten. En onze gastvrije manier van werken zie je terug op werkvloer, tijdens de maandelijkse spelletjesavonden en de tweewekelijkse kennissessies met het team. Ja ook tijdens de Corona lock-down vinden wij het belangrijk om goed voor onze mensen te zorgen, opdat zij goed voor onze klanten kunnen zorgen. Zodat onze klanten weer goed voor hun mensen kunnen zorgen! Uiteraard met behulp van onze praktische leeroplossingen op maat!

Graag meer weten? Boek nu een gratis adviesgesprek en een demo met één van onze eigenaren en of learning consultants.

Koffie drinken?
Wij nemen graag de tijd voor je

Zin om eens met ons te sparren of wil je ons leren kennen?
Wij bieden je graag een lekkere kop koffie aan en spreken vrijblijvend met je af.