Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

E-learning op maat

Jij weet welke kennis en vaardigheden jouw professionals nodig hebben op de werkvloer. Wij weten hoe je een e-learning op maat ontwerpt die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt. Van de leervormen tot de vormgeving: we stemmen alles af op jouw organisatie en leervraag. Zo bereiken we samen maximaal effect.

Waarom E-learning Training?

Persoonlijk

Wij houden van korte lijntjes. Daarom is je contactpersoon zowel inhoudelijk als procesmatig betrokken. Ook denken we altijd actief mee voor het beste resultaat!

Praktisch

Wij geloven in praktisch en interactief leren. We creëren leerervaringen die niet alleen kennis overdragen, maar deelnemers betrekken en inspireren.

Maatwerk

Een samenwerking met ons is altijd uniek. We sluiten aan op jullie doelgroep, jullie organisatie en de doelen die jullie met het project willen bereiken. 

Wat is e-learning maatwerk?

Bij E-Learning Training geloven we in online leren met impact. Daarom ontwikkelen we geen standaardoplossingen, maar op maat gemaakte, effectieve modules die aansluiten bij jouw leerdoelen en doelgroep

We hebben een persoonlijke aanpak die deelnemers écht betrekt.

Het e-learning maatwerk traject start met een uitgebreide analyse van jouw organisatie, de doelgroep en de inhoud zodat de leeroplossing straks precies aansluit. Meer weten?

Of bel 085-0655340 en stel direct je vraag.

schaduw element e-learning training
Video afspelen over E-learning maatwerk op maat
schaduw element e-learning training

Online cursussen op maat

Wat is e-learning op maat?

Zeker nu we meer thuis werken, realiseren we ons dat online leren veel mogelijkheden biedt. Steeds meer organisaties maken gebruik van e-learning. Maar wat verstaan we daar precies onder? Onder e-learning valt al het onderwijs dat online wordt aangeboden, van interactieve instructievideo’s tot volledige cursussen.

In veel leertrajecten zien we een combinatie van online en offline onderwijs, dit noemen we een blended leertraject. Denk aan een online module om kennis op te frissen, gevolgd door een klassikale les. Uit onderzoek blijkt dat online leren minstens zo goed werkt als klassikaal leren. De combinatie van online leren en klassikaal onderwijs zorgt voor de beste leerresultaten.

Waarom E-learning op maat gemaakt?

Iedereen leert anders, elke organisatie is anders

Elke doelgroep heeft andere leervoorkeuren en behoeftes. Verdiepen jouw medewerkers zich liever eerst in de stof, of duiken ze liever meteen in het diepe? Of moet er veel ruimte zijn voor oefenen en reflectie? Daarnaast heeft elke organisatie heeft een eigen identiteit en cultuur. Een leertraject moet daarop aansluiten om het gewenste effect te bereiken.

De vertaling naar jouw werkpraktijk

Een werknemer die een e-learning doorloopt, is geen garantie voor een succesvolle doorvoering in de praktijk. Daarom besteden we veel aandacht aan het toespitsen van de inhoud op jouw organisatie. We richten onze e-learnings zo in dat de deelnemer begrijpt waarom het geleerde voor hem of haar belangrijk is. Ook leert de deelnemer de opgedane kennis toe te passen in casussen die aansluiten op de werkpraktijk.

Samen maken we een e-learning op maat

Wil je gebruik gaan maken van online leren en ben je op zoek naar experts die jou helpen met je leervraag? Ons team van onderwijskundigen, taalkundigen en e-learningspecialisten gaat met jou aan de slag. Samen brengen we de leervraag in kaart, stellen we de leerdoelen op en ontwerpen we een gepersonaliseerde online leeroplossing.

Onze persoonlijke en praktijkgerichte e-learnings zijn van a tot z gericht op jouw organisatie. Niet alleen de inhoud, maar denk ook aan interacties en een vormgeving die perfect aansluit bij je huisstijl. Want dát is e-learning op maat.

Like icoon, duim omhoog e-learning training

De voordelen van online leren

Inzicht in leerproces en resultaten

Maak gebruik van een leermanagementsysteem (LMS) en krijg inzicht in het leerproces van je deelnemers. Bij online leren verzamel je gemakkelijk gegevens over hoe de deelnemers de e-learning hebben gemaakt of welke instructievideo’s ze hebben bekeken. Hebben ze de module afgerond? Hoe hebben ze de eindtoets gemaakt? Zo heb je inzicht in wat de deelnemer al beheerst en waar nog extra aandacht nodig is.

Online leren geeft de deelnemers de kans om te leren op het moment dat het hén goed uitkomt. Dit kan op iedere denkbare plek, zolang er maar internetverbinding is. Liever leren met een tablet of smartphone dan vanachter een computer? Kan ook! Leren kan waar en wanneer de deelnemer wil. Deze vrijheid verlaagt de drempel en vergroot de motivatie om met de lesstof aan de slag te gaan.

Door klassikaal onderwijs te combineren met online onderwijs, wordt het leerrendement verhoogd. Hoe dat kan? Door e-learning aan te bieden vóór een klassikale training, wordt het startniveau van de deelnemer verhoogd. Hierdoor kun je de klassikale training effectiever gebruiken en meer de diepte in gaan, het begrip en de toepassing stimuleren. Ook ná de klassikale training kun je een online lesmodule aanbieden met bijvoorbeeld verdiepende theoretische inzichten. Zo’n blended leertraject zorgt voor meer diepgang en heeft een bewezen positief effect op het leerrendement.

Door gebruik te maken van online leren kun je de training op maat maken voor je werknemers. De ene werknemer heeft kennis nodig over processen, de ander heeft kennis nodig over producten. De ene werknemer leert snel, de andere werknemer heeft meer tijd nodig. Hoe los je dit op? Een online leertraject kan je zo inrichten dat de deelnemers zelf bepalen hoe zij de module(s) doorlopen. Heeft een deelnemer veel voorkennis? Dan kan de deelnemer zelf bepalen om bepaalde delen over te slaan. Bij weinig voorkennis biedt online leren de mogelijkheid om alle kennis tot je te nemen in je eigen tempo en zo vaak je wilt.

In een online leertraject investeer je maar één keer tijd en geld. Daarna kun je de training keer op keer aanbieden aan een grote groep mensen. Geen tijd meer uittrekken voor de voorbereiding en geen kosten voor trainers of zaalhuur. Online leren is makkelijk op te schalen en vele malen goedkoper!

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Voorstel

Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.

Ontwikkeling

Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.

Implementatie

Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

Verschillende leeroplossingen

Software training

Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door. Alles op eigen tempo.

Producttraining Online

Maak van je producttraining een mooie en onderhoudsvriendelijke e-learning op maat. Dat is de ideale manier om productkennis eigen te maken.

Blended learning

Wij zien blended leren als de ideale route naar resultaat op de werkvloer. Wij adviseren en creëren een leeroplossing op maat, die aansluit bij jouw organisatie en leerdoelen.

Procestraining Online

E-learning kan ondersteuning bieden bij het doorvoeren van processen door de gehele organisatie. Voordelig voor de organisatie en de medewerkers.

Onboarding

Een goede onboarding betekent dat nieuwe medewerkers zich meteen thuis voelen en dat ze snel op volle kracht mee draaien in de organisatie.

Leren met VR

Met Virtual Reality (VR) maak je mogelijk wat in de realiteit niet of niet zo makkelijk kan worden gedaan. De mogelijkheden zijn eindeloos!

schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!