Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Online software training

Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door. Alles op eigen tempo. Daarmee verminder je stress en versterk je vertrouwen dat men daadwerkelijk klaar is voor de software.

Online Softwaretraining. Wat kun je daar precies mee?

Bij nieuwe software komen vaak wat emoties kijken. “De oude software kende ik op m’n duimpje.” “Wat nou als ik het niet snel genoeg onder de knie krijg?” Het is ook best spannend om de werkwijze die je al jaren hanteert drastisch te veranderen. Met een goede begeleiding, ondersteund met e-learning op maat, kan deze verandering juist een heel positief effect op een team hebben.

Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door. Alles op eigen tempo. Daarmee verminder je stress en versterk je vertrouwen dat men daadwerkelijk klaar is voor de software.

Beeldscherm met E-learning. Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door

Online Softwaretraining: Een slimme keuze voor leren in het digitale tijdperk

Technologie verandert voortdurend en het bijhouden van de nieuwste softwaretoepassingen kan een uitdaging zijn. Hier komt online softwaretraining in beeld, een flexibele en efficiënte manier om nieuwe vaardigheden te leren en bij te blijven met technologische veranderingen.

Met een online softwaretraining loopt een medewerker stap voor stap het nieuwe softwareprogramma door. Alles op eigen tempo. Daarmee verminder je stress en versterk je vertrouwen dat men daadwerkelijk klaar is voor de software.

Waarom kiezen voor online softwaretraining?

Er zijn tal van redenen om voor online softwaretraining te kiezen. Allereerst biedt het flexibiliteit en gemak. Je kunt de training in je eigen tempo doorlopen en deze volgen op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomen. Dit is een groot voordeel in vergelijking met traditionele, klassikale trainingen, die vaak op vaste tijdstippen en locaties plaatsvinden. Daarnaast is online softwaretraining kostenbesparend. Je bespaart op reiskosten en omdat veel van de cursusmaterialen digitaal zijn, zijn ze eenvoudig te updaten.

 

Wat kan online softwaretraining voor jou betekenen?

Het leren van nieuwe software kan lastig zijn, vooral als je al vertrouwd bent met een bepaald systeem. De online softwaretraining is ontworpen om het leren makkelijker te maken. De aanpak stelt cursisten in staat om in hun eigen tempo te leren, wat helpt om stress te verminderen en het vertrouwen in hun vermogen om de software te gebruiken te vergroten.

Online softwaretraining maakt gebruik van praktijkgerichte instructievideo’s en oefeningen, zodat de gebruiker een grondige kennis van de software kan opbouwen. Deze vorm van leren heeft bewezen zeer effectief te zijn, met een impact van 90% op de werkvloer! Kenniscontroles, zoals quizzen, kunnen ook worden ingebed om het kennisniveau van de gebruiker te testen.

Voor organisaties biedt online softwaretraining de mogelijkheid om werknemers op efficiënte wijze een nieuwe software te leren en om te gaan met veranderingen in de werkwijze. Dankzij de online toegankelijkheid kunnen teams, ongeacht hun locatie, dezelfde training volgen. Dit zorgt voor consistentie in de kennis en vaardigheden binnen het hele bedrijf.

Show, Try, Test me

Met korte, praktijkgerichte instructievideo’s en oefeningen leer je de software kennen.

Test me

Voeg aan het einde een quiz toe om het kennisniveau te toetsen.

Het beste resultaat

E-learning met instructievideo’s heeft 90% meer resultaat op de werkvloer!

Softwaretraining projecten

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Voorstel

Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.

Ontwikkeling

Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.

Implementatie

Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

Ontdek wat ons uniek maakt:

Partner in online leren

Ben je op zoek naar een echte samenwerking, waarbij je betrokken wordt bij alle keuzes in het proces? Dan zijn wij de partner die je nodig hebt. Je werkt samen met een enthousiast projectteam dat van korte lijntjes houdt en zich flexibel opstelt. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan al je wensen.

Effect op de werkvloer

Je wilt dat de leeroplossing daadwerkelijk effect heeft in de praktijk, zoals goed ingewerkte medewerkers of gemotiveerde adviseurs met productkennis. Dan heb je een leeroplossing nodig die aansluit bij de doelgroep en voorbeelden bevat uit de werkpraktijk. Een didactisch verantwoorde leeroplossing op maat, die vind je bij ons.

Alles onder één dak!

Je vindt bij ons alle expertise die nodig is voor jouw leeroplossing. Van onderwijskundige kennis tot grafische vormgeving. Schakelen tussen verschillende partijen is dus niet nodig. Dat is wel zo makkelijk! Laat je alles uit handen nemen of doe je het liever zelf? Jij bepaalt!
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!