Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Leer Management Systemen (LMS)

Wil je meerdere trainingen gaan aanbieden voor medewerkers of klanten? Of heb je al een wirwar aan modules op verschillende plekken en wil je het overzicht terug?

Beheer je trainingen met een LMS

Wil je meerdere trainingen gaan aanbieden voor medewerkers of klanten? Of heb je al een wirwar aan modules op verschillende plekken en wil je het overzicht terug? Een LMS (Learning Management System of leermanagementsysteem) is een overkoepelend platform waarmee je je cursussen kunt beheren. Ook kun je het leerproces van je deelnemers volgen. Je krijgt inzicht in wie welke cursus volgt en wat hun voortgang is.

Je kunt een LMS niet alleen gebruiken voor e-learningmodules, maar ook voor blended leertrajecten of klassikale trainingen.

Beeldscherm met systeem. Een LMS (Learning Management System of leermanagementsysteem) is een overkoepelend platform waarmee je je cursussen kunt beheren

Voordelen LMS - Talent LMS

Gebruiksvriendelijk UX

Dankzij een intuïtieve besturing voelt de training vanaf de eerste klik goed aan. En met gemakkelijke toegang op device kan je altijd en overal leren.

Makkelijk in beheer

Geen maandenlange insteltijden. Met een paar simpele klikken voeg je nieuwe modules en gebruikers toe en ga je aan het eind van de dag al live.

Op maat gemaakt

Past bij de stijl en uitstraling van jouw organisatie. Wij personaliseren de leerervaring zodat het aanvoelt alsof het LMS speciaal gebouwd is voor jouw organisatie en gebruikers.

Waarom dit LMS?

Beheer alle opleidingen op 1 plek

Alle opleidingen, trainingen en cursussen zowel online als klassikaal. Wil jij binnen je organisatie een training of cursus breed uitrollen? Of juist heel gericht aan een groep medewerkers aanbieden? Alle cursussen – van onboarding tot softwaretraining – kun je aanbieden via een eenvoudig te beheren LMS. Zo zorg je dat al je medewerkers de kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen die zij nodig hebben in de werkpraktijk.

Makkelijk voortgang bijhouden

Door rapportages krijg je inzicht hebt in de voortgang hebt van de deelnemers. In een oogopslag zie je wie bezig is met een cursus, wie een cursus heeft afgerond en wie er nog moet beginnen. Ook heb je inzicht in de manier waarop een cursus wordt gedaan. Zo geven toetsresultaten inzicht in hoeverre de inhoud door de medewerkers wordt beheerst – en bijvoorbeeld aan welk onderdeel er extra aandacht besteed moet worden.

Makkelijk plannen en leerpaden opstellen

In een LMS kan je makkelijk plannen door het toevoegen van een kalender, kunnen de gebruikers zien wanneer webinars plaatsvinden of opleidingen starten. Ze kunnen ook zien of er nog plek is voor een training en zichzelf inschrijven.In een LMS kun je leerpaden aanmaken, waardoor de cursist automatisch meerdere trainingen na elkaar volgt. Zo kun je een onboarding-traject voor nieuwe medewerkers starten met een kennismakingswebinar, gevolgd door een e-learning en een praktijkopdracht of toets.

Certificaten, puntensysteem of Badges

Je kunt certificaten aanmaken, die een deelnemer ontvangt na het succesvol afronden van een cursus. Zo kan de cursist aantonen dat hij/zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.

Gamification is het toevoegen van game-elementen aan het leerproces. In een LMS kun je een puntensysteem of badges toevoegen om medewerkers te motiveren. Zo stimuleer je de leercultuur binnen je organisatie.

Wat onze LMS klanten zeggen

Coen Cornelissen – CLB

Vanaf het begin af aan hadden wij als CLB een vertrouwd gevoel, waardoor we uiteindelijk ook de samenwerking zijn aangegaan. Voor ons was het een groot voordeel dat we telkens met dezelfde mensen om tafel zaten. Zij zijn erg flexibel, behulpzaam en echt gericht op een goede samenwerking en het gezamenlijk oppakken van projecten.

Belinda Lensen – Solgar

Wij hebben samen een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld. Door de E-learning in het LMS onder te brengen is de voortgang zowel voor ons als voor de cursisten zeer overzichtelijk. Een heel fijne combinatie om mee en in te werken.

Bas Volders – Sikkens

Het LMS is zeer prettig in gebruik. Veel mogelijkheden voor het opvoeren en vooral opvolgen van trainingen. Met de hulp van E-Learningtraining hebben we een volwaardig trainingsprogramma gemaakt wat draait op het Sikkens LMS platform.

Waarom een LMS?

Train je medewerkers

Wil jij binnen je organisatie een training breed uitrollen? Of juist heel gericht aan een groep medewerkers aanbieden? Alle cursussen – van onboarding tot softwaretraining – kun je aanbieden via een eenvoudig te beheren LMS. Zo zorg je dat al je medewerkers de kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen die zij nodig hebben in de werkpraktijk.

Verkoop trainingen

Ben je een trainer of ondernemer die zijn kennis wil verspreiden? Je kunt een LMS gebruiken om jouw eigen trainingen aan te bieden aan je doelgroep. Verkoop losse modules of cursuspakketten via een eenvoudig te beheren LMS. Die zetten wij zo voor je op.

Wat kan een LMS?

Alle voordelen op een rij!

Catalogus: een handig cursusoverzicht
Je kunt ervoor kiezen om alle cursussen in je LMS aan te bieden in een catalogus. In de catalogus ziet de gebruiker een overzicht van alle beschikbare cursussen.
In een LMS kun je op vele manieren gebruik maken van automatische mails. Je kunt werknemers een herinnering sturen als ze een training nog niet afgerond hebben of al lang niet meer zijn ingelogd. Ook kun je bijvoorbeeld nieuwe werknemers automatisch uitnodigen voor een cursus.
In een LMS kun je leerpaden aanmaken, waardoor de cursist automatisch meerdere trainingen na elkaar volgt. Zo kun je een onboarding-traject voor nieuwe medewerkers starten met een kennismakingswebinar, gevolgd door een e-learning en een praktijkopdracht of toets.
Voeg opdrachten of toetsen toe om de kennis van de cursist de toetsen. Je kunt dit aan het einde van een cursus doen, als voorwaarde voor het succesvol afronden. Toetsing kan ook voorafgaand aan een training. Zo bepaal je het instapniveau van een cursist en bepaal je welke module hij/zij moet volgen.
Door rapportages krijg je inzicht hebt in de voortgang hebt van de deelnemers. In een oogopslag zie je wie bezig is met een cursus, wie een cursus heeft afgerond en wie er nog moet beginnen. Ook heb je inzicht in de manier waarop een cursus wordt gedaan. Zo geven toetsresultaten inzicht in hoeverre de inhoud door de medewerkers wordt beheerst – en bijvoorbeeld aan welk onderdeel er extra aandacht besteed moet worden.
Je kunt certificaten aanmaken, die een deelnemer ontvangt na het succesvol afronden van een cursus. Zo kan de cursist aantonen dat hij/zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.
Als je een kalender toevoegt aan je LMS, kunnen de gebruikers zien wanneer webinars plaatsvinden of opleidingen starten. Ze kunnen ook zien of er nog plek is voor een training en zichzelf inschrijven.
Binnen een LMS kun je deelnemers indelen in groepen. Dit kunnen groepen zijn voor alle werknemers van een afdeling, of cursisten die op hetzelfde moment starten met een opleiding. Groepen kun je één keer berichten sturen, uitnodigen voor een module of aan leerpaden toewijzen. Ook kun je rapportage van een hele groep opvragen, zodat je in een oogopslag ziet hoe het leerproces van de groep ervoor staat. 
In een LMS vormen deelnemers een community. Ze kunnen discussies starten met hun mede-cursisten en vragen stellen aan elkaar of de docent.
Gamification is het toevoegen van game-elementen aan het leerproces. In een LMS kun je een puntensysteem of badges toevoegen om medewerkers te motiveren. Zo stimuleer je de leercultuur binnen je organisatie.

Mobile learning platform

Op zoek naar een aanvulling op je online trainingen, voor mobiel en flexibel leren? Dan is het mobile learning platform TalentCards misschien iets voor jouw bedrijf.Met TalentCards maak je eenvoudig quizjes, werkinstructies en andere bite-sized micro-learning. Handig voor medewerkers die veel onderweg zijn en just-in-time op de werkvloer willen leren.

TalentLMS

Wij werken graag met TalentLMS. Dit LMS is onze keuze omdat het makkelijk is in het gebruik en je hoeft geen studie te volgen om ermee te leren werken. Er zijn veel mogelijkheden om alles aan te passen naar jouw wensen, en het systeem blijft in de basis eenvoudig.

Deze software biedt naast bovenstaande voordelen ook integraties met andere applicaties, zoals Trello, Slack en MailChimp. Daarnaast heeft TalentLMS een mobiele app. Daardoor kunnen e-learnings ook goed op smartphone en tablet gevolgd kunnen worden.

Voorbeelden LMS op maat

Best Fresh Group LMS

Sikkens Academy

Interpeace LMS

Onze klanten

Wat onze medewerkers zeggen

Katja Schilte - e-learning Training

Katja Schilte

Wij werken met TalentLMS. Dit LMS is onze keuze omdat het makkelijk is in het gebruik en je hoeft geen studie te volgen om ermee te leren werken. Er zijn veel mogelijkheden om alles aan te passen naar jouw wensen, en het systeem blijft in de basis eenvoudig.Deze software biedt naast bovenstaande voordelen ook integraties met andere applicaties, zoals Trello, Slack en MailChimp. Daarnaast heeft TalentLMS een mobiele app. Daardoor kunnen e-learnings ook goed op smartphone en tablet gevolgd kunnen worden.
Lotte van den Ouden E-learning training

Lotte van den Ouden

Ik heb samen met mijn collega’s al veel leeroplossingen mogen ontwikkelen waar ik trots op ben! Door deze in een digitale leeromgeving te plaatsen krijg je inzicht in de effectiviteit van de oplossing. Wil jij meer weten over hoe je jouw leeroplossing op een overzichtelijke manier in een digitale leeromgeving kunt zetten? Kom een kopje koffie drinken!
Annemarie Rebel - e-learning Training

Annematie Rebel

Ik hou van leer management systemen die helder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Op die manier krijg je ook de minste vragen van je deelnemers en kunnen ze makkelijk zelf aan de slag. De door ons geselecteerd leermanagementplatformen voldoen hieraan. Ze zijn UX approved, veilig en groeien mee met jouw leerbehoefte en die van je klanten en/of medewerkers. Opzoek naar een interactieve leeromgeving of advies over hoe die in te zetten, maak nu een afspraak!
E-learning training

Reonald Donata

High tech and high touch! Ik geloof in de kracht van synergie, door het combineren van digitale kennisoverdracht, IT techniek en personaliseren ontstaan krachtige leeroplossingen. En die komen het best tot hun recht in een leeromgeving (LMS) op maat! Heb je nog twijfels over of Talent LMS wat voor je is en wil je een keer strategisch sparren over hoe je LMS het beste in kan zetten binnen jouw organisatie boek dan snel een afspraak met ons.
IMG_2200

Maartje Heemskerk

Ik heb samen met mijn collega’s al veel leeroplossingen mogen ontwikkelen waar ik trots op ben! Door deze in een digitale leeromgeving te plaatsen krijg je inzicht in de effectiviteit van de oplossing. Wil jij meer weten over hoe je jouw leeroplossing op een overzichtelijke manier in een digitale leeromgeving kunt zetten? Kom een kopje koffie drinken!

LMS projecten

Meer weten? Maak een afspraak voor jouw LMS

We gaan graag met je rond de tafel zitten om jouw wensen omtrent het LMS te bespreken. Daarna kun je meteen gratis aan de slag met 5 gebruikers en 10 cursussen in je eigen LMS-omgeving.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!