Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Zelf aan de slag met E-learning!

De bewezen formule om stap-voor-stap, in je eigen tijd en in slechts een uurtje per dag, jouw effectieve e-learning module online op te zetten!

Waarom E-learning Training?

15+ jaar ervaring

Jij leert en werkt direct samen met onze consultants die zelf iedere dag leeroplossingen ontwikkelen. Samen doorloop je de stappen voor een succesvol leertraject.

Praktisch

Samen aan de slag met jouw leeroplossing. Niet alleen luisteren of theorie bespreken, maar écht leren in de praktijk.

Persoonlijk

Persoonlijk contact met jou vinden wij heel belangrijk en is een van onze kernwaardes. Jouw vragen worden persoonlijk beantwoord en we denken met je mee.

Waarom e-learning Training

Mensen helpen groeien is onze passie. Wij helpen al meer dan 15 jaar mensen bij het opzetten en implementeren van online leeroplossingen. Wij trainen mensen in het ontwikkelen van e-learning én ontwikkelen e-learning voor organisaties. 

Het makkelijk maken van een goede effectieve (online) training vinden wij belangrijk. Als je start met het leren van iets nieuws kan dat moeilijk lijken en overweldigend zijn. Met onze praktische aanpak en persoonlijke aandacht begeleiden wij al jaren mensen in het maken van online leren.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken de mogelijkheden voor jouw situatie.

Echte verhalen, echte resultaten

Storyline Training
Basic

Leer in slechts 2 dagen of 6 online webinars zelf e-learnings maken met Articulate Storyline.

schaduw element e-learning training

Storyline Training
Advanced

Ken je Articulate Storyline al? Verdiep je kennis in één dag met deze Advanced Storyline Training.
schaduw element e-learning training

Opleiding
Didactiek

Wil jij leren hoe je een e-learningmodule kunt opzetten en welke didactiek daar achter ligt? In 7 sessies bij ons op kantoor leer je de kneepjes van het vak.
schaduw element e-learning training

Opleiding
E-learning Ontwikkelaar

Wil jij alles leren over didactiek, projectmanagement en het bouwen van een e-learningmodule? Je leert het in 5 trainingsdagen, 2 webinars en praktijkoefening.

schaduw element e-learning training

Zelf e-learning maken, of laten doen?

Wil jij zelf aan de slag met het maken van je eigen cursus voor medewerkers, klanten of een andere doelgroep? Je bent bij ons aan het juiste adres! Wij bieden meer dan alleen een knoppentraining. Bij onze praktijkgerichte trainingen leer je hoe je een goed cursusontwerp schrijft, zodat je cursus didactisch in orde is.

De training ‘zelf e-learning maken’ wordt gegeven aan de hand van online webinars of training op locatie. Je gaat zelf direct aan de slag met het maken van jouw module. Wil je liever dat wij jou helpen? Dat kan natuurlijk ook. We kunnen je helpen door een eerste module voor je te ontwikkelen zodat je een goed voorbeeld hebt om daarna zelf een effectieve e-learning te maken!!

We verzorgen ook webinars en kennissessies over bijvoorbeeld (online) didactiek. Alles om jou te ondersteunen in het maken van je eigen e-learning!

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken de mogelijkheden voor jouw situatie.

Neem contact op met E-Learning Training, jouw partner in maatwerk leeroplossingen
schaduw element e-learning training

Sneller zelf e-learning maken? Gebruik een template!

Wij kunnen een mooi template voor jullie ontwikkelen op basis van jullie huisstijl. Op die manier staat de look en feel van de module vast en klaar in Articulate Storyline.

In de training leren we jou hoe je met behulp van dit template jouw eigen e-learning module sneller kunt ontwikkelen.

Daarna kunnen we je begeleiden door het geven van feedback, support on the job en staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!