Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Onze visie: Mensen helpen groeien!

Wij hebben een veelzijdig team met verschillende achtergronden en opleidingen om de diversiteit en creativiteit te bevorderen.

Onze Visie: Mensen helpen groeien

Wij streven naar een toekomst waarin leren en ontwikkelen centraal staan in organisaties, waar medewerkers gemotiveerd zijn om te groeien en waar onze L&D-oplossingen een positieve en meetbare impact hebben op het succes van onze klanten.

Jouw mensen hebben aandacht nodig om te groeien en om gezien én gehoord te worden. Hoe je dat doet is bepalend voor je succes.

Wij geloven dat alles begint met oprechte interesse in jouw mensen.

Wij zijn een vertrouwde partner voor organisaties die streven naar excellentie in L&D en om bij te dragen aan hun succesverhaal door middel van innovatie, maatwerk en meetbare resultaten.

Onze visie omvat de volgende values:

  • Innovatieve L&D-oplossingen: We streven ernaar om voortdurend voorop te lopen in de wereld van e-learning en L&D en cutting-edge e-learningtools te bieden.
  • Maatwerk en Personalisatie: We leveren op maat gemaakte L&D-oplossingen die aansluiten bij de behoeften van elke klant.
  • Impactvolle Resultaten: We meten de impact van onze trainingen op prestaties en streven naar meetbare verbeteringen.
  • Duurzaamheid en Groei: We ondersteunen organisaties bij hun lange termijn groei.
  • Samenwerking en Expertise: We geloven in samenwerking en kennisdeling om altijd relevante L&D-oplossingen te bieden.


Onze missie is duurzaam, sociaal en inclusief te ondernemen.

E-learning Training is trotse partner van Trees for All

Als Familiebedrijf vinden we het bij E-learning Training extra belangrijk dat wij de wereld beter achter laten voor onze kinderen en de volgende generaties. Daarnaast zijn wij echte buitenmensen en genieten we graag van een groene en gezonde aarde!

Voor een groene en gezonde aarde heeft onze wereld meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Daarom plant stichting Trees for All, voor E-learning Training, 150 bomen per jaar in Nederland en het buitenland. Naarmate wij groeien als organisatie zal ons bos met ons meegroeien!

E-learning Training is een sociaal maatschappelijke onderneming

Wij onderschrijven de 17 Sustainable Development Goals (SDG’S) van de Verenigde Naties als wereldwijde uitganspunten voor een betere wereld. Daarnaast onderschrijven we de OESO-richtlijnen wanneer we als partner van MVO Nederland Internationaal ondernemen.

Wij dragen graag bij aan een nieuwe circulaire economie met transparante ketens, echte prijzen, groene energie, biodiversiteit en inclusief ondernemen.

E-learning Training is een Erkend leerbedrijf

Wij dragen graag bij aan de vakmanschap van vandaag en morgen. E-learning Training is een erkend leerbedrijf geworden om zo ook direct een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van vakmanschap voor MBO Nederland. Voor ons is dat een Win – Win oftewel Leren & Leren. Niet alleen leren wij studenten en fijne kneepjes van ons vak ook wij leren veel van onze studenten en doen frisse en inspirerende ideeën op!

E-learning Training heeft het NRTO Keurmerk

Wij willen mensen laten groeien. Door middel van de kracht van praktische leeroplossingen wordt op een interactieve manier kennis en vaardigheden geleerd bij E-learning Training. Leren is super waardevol, maar eigenlijk begint het pas echt op de werkvloer. Om deze reden besteden we veel tijd aan de vertaling van theorie naar praktijk. Alleen dan kunnen we het verschil maken. Samen behalen we de mooiste resultaten, daar geloven wij in!

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

E-learning Training is lid van VNO-NCW

VNO-NCW is een toonaangevende Nederlandse ondernemersvereniging die diverse ondernemingen vertegenwoordigt en streeft naar een excellent en duurzaam ondernemingsklimaat. Voorzitter Ingrid Thijssen leidt de organisatie sinds 2020, gericht op het verbinden van het bedrijfsleven met maatschappelijke vraagstukken. De leden, variërend van brancheorganisaties tot individuele bedrijven, vormen de basis voor het door VNO-NCW voorgestelde beleid. De medewerkers werken vanuit Den Haag, regionaal, in Brussel en internationaal, met als doel de belangen van ondernemers professioneel en betrouwbaar te vertegenwoordigen. VNO-NCW is ook actief in Brussel om Nederlandse belangen binnen de EU te behartigen. Jong Management, gericht op jonge ondernemers, is een onderdeel van VNO-NCW, benadrukkend de rol van nieuw ondernemerschap in een gezonde economie. Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, opgericht door VNO-NCW, focust op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

E-learning Training is lid van MKB Nederland

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. E-learning Training onderschrijft de missie van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers: Bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat! Daarom zijn wij ook graag co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond en dragen wij bij aan onze gezamenlijke koers van ruim 15.000 ondernemers in deze bruisende regio. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het creëren van banen en het ontwikkelen van de medewerkers van de toekomst. Zo draagt MKB Nederland bij aan het signaleren van problemen op de arbeidsmarkt en dragen ideeën aan om deze op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dit doen zij vanuit maatschappelijke betrokkenheid maar bovenal om te zorgen voor voldoende gekwalificeerd personeel.

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.

We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Plan direct een afspraak in onze agenda, of bel ons nu op 085-0655340.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!