Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

Procestraining Online

E-learning kan ondersteuning bieden bij het doorvoeren van processen door de gehele organisatie. Dit is niet alleen voordelig voor de organisatie, maar ook zeker voor de medewerker.

Procestraining online. Wat kun je daar precies mee?

Hoe zorg je ervoor dat processen duidelijk zijn? Dat iedereen weet welke stappen er genomen moeten worden? E-learning kan ondersteuning bieden bij het doorvoeren van processen door de gehele organisatie. Dit is niet alleen voordelig voor de organisatie, maar ook zeker voor de medewerker. Zij kunnen bijvoorbeeld bij twijfel gemakkelijk teruggrijpen naar de online procestraining.

Beeldscherm met e-learning. E-learning kan ondersteuning bieden bij het doorvoeren van processen door de gehele organisatie

Online Producttraining: Verbeter de kennis en vaardigheden van je team

Productkennis is essentieel voor het succes van elke organisatie. Onze op maat gemaakte online producttrainingen zijn ontworpen om je teamleden de diepgaande kennis te geven die ze nodig hebben om jouw producten met vertrouwen te presenteren en te verkopen.

Waarom kiezen voor online producttraining?

Online producttrainingen bieden een flexibele en kosteneffectieve manier om je team te trainen. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een wereldwijde onderneming, onze op maat gemaakte e-learning oplossingen zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeftes te voldoen.

Praktijkgerichte online producttraining

Onze online producttrainingen zijn niet alleen gericht op het overdragen van informatie, maar ook op het toepassen van die kennis in de praktijk. We bieden realistische scenario’s en casussen die aansluiten op de werkpraktijk, zodat je medewerkers de opgedane kennis direct kunnen toepassen.

Op maat gemaakte producttrainingen voor jouw bedrijf

Elk bedrijf is uniek en dat geldt ook voor je producten. Daarom bieden wij producttrainingen op maat aan. Samen met jou stellen we de leerdoelen op, brengen we de leerbehoeftes in kaart en ontwerpen we een online producttraining die perfect aansluit bij je bedrijf en producten.

Een interactieve online leerervaring

Onze producttrainingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en boeiend. Door middel van interactieve modules, video’s, quizzes en andere multimediale leermiddelen zorgen we ervoor dat je medewerkers actief betrokken zijn bij hun leerproces.

Bij E-Learning Training begrijpen we dat kennis de sleutel is tot succes. Of je nu je verkoop wilt verhogen, de klanttevredenheid wilt verbeteren of simpelweg je team wilt helpen om vertrouwen te krijgen in je producten, onze online producttrainingen kunnen je daarbij helpen.

Procestraining Online projecten

Hoe gaan we te werk?

Analyse & Voorstel

Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.

Ontwikkeling

Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.

Implementatie

Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

Ontdek wat ons uniek maakt:

Partner in online leren

Ben je op zoek naar een echte samenwerking, waarbij je betrokken wordt bij alle keuzes in het proces? Dan zijn wij de partner die je nodig hebt. Je werkt samen met een enthousiast projectteam dat van korte lijntjes houdt en zich flexibel opstelt. Zo weet je zeker dat het eindresultaat voldoet aan al je wensen.

Effect op de werkvloer

Je wilt dat de leeroplossing daadwerkelijk effect heeft in de praktijk, zoals goed ingewerkte medewerkers of gemotiveerde adviseurs met productkennis. Dan heb je een leeroplossing nodig die aansluit bij de doelgroep en voorbeelden bevat uit de werkpraktijk. Een didactisch verantwoorde leeroplossing op maat, die vind je bij ons.

Alles onder één dak!

Je vindt bij ons alle expertise die nodig is voor jouw leeroplossing. Van onderwijskundige kennis tot grafische vormgeving. Schakelen tussen verschillende partijen is dus niet nodig. Dat is wel zo makkelijk! Laat je alles uit handen nemen of doe je het liever zelf? Jij bepaalt!
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
schaduw element e-learning training
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!