Logo E-learning Training

085 – 0655340

een wit grafisch element bij elearning training

E-learning platform

Zoek je een eenvoudige manier om meerdere trainingen voor je medewerkers te ontwikkelen en aan te bieden? En wil je af van de tijdsdruk en de complexiteit van het beheren van verspreide trainingmodules? Maak kennis met Easygenerator, het alles in één e-learning platform voor jouw team.

Het alles in één E-learning platform

Met Easygenerator maak en beheer je in een gebruiksvriendelijke tool al je online trainingmodules. Door het intiuïtieve ontwerp en de ingebouwde AI, kan je zelfs zonder technische kennis direct aan de slag. Met dit e-learning platform kunnen je L&D-team en individuele medewerkers de kennis in het bedrijf vastleggen, delen en behouden.  

Vertaal in een handomdraai je cursussen naar een andere taal, krijg inzicht in de voortgang en ontwikkeling van je team en werk online samen aan kennisdeling. Maak vandaag de overstap naar een snellere, flexibelere manier van e-learning. 

Gebruiksvriendelijk e-learning platform

Voordelen van Easygenerator

Makkelijk te gebruiken e-learning platform

Makkelijk in gebruik

Sleep moeiteloos media, content en andere interactieve elementen jouw module in. 

Samenwerken in een online e-learning platform

Teamwork

Werk samen met collega’s, managers of een externe E-learning partij aan online cursussen.  

e-learning platform met veel standaardisatie opties

Standaardisatie

Maak gebruik van vooraf ontworpen sjablonen in jouw huijsstijl, om de cursus inhoud snel en aantrekkelijk te creëren. 

Waarom dit E-learning platform?

Versnel je cursuscreatie met AI

Met EasyAI maak je nog sneller cursussen, waardoor je razendsnel kennis kunt verspreiden en moeiteloos aan je groeiende e-learningbehoeften kunt voldoen. De vijf krachtige functies van EasyAI zijn: Brainstormen, Samenvatten, Vereenvoudigen, Opsommingstekens maken en Vraaggeneratie. Laat EasyAI het creatieproces versnellen en de kwaliteit van je e-learning verbeteren. 

Samenwerken & co-creatie

Easygenerator transformeert de manier waarop je samenwerkt via de functie van gezamenlijk auteurschap. Tag een co-auteur binnen een deel van je cursus en ken ze meteen een taak toe. Hierdoor wordt online samenwerken een fluitje van een cent.

Automatische vertalingen

De automatische vertaalfunctie van Easygenerator stelt iedereen in je organisatie in staat om volledige cursussen met slechts één klik te vertalen.  Met 75 beschikbare talen wordt het vertalen en aanpassen van je leermateriaal makkelijker dan ooit. 

Tracking & tracing

Met het krachtige volgsysteem krijg je inzicht in de prestaties en betrokkenheid van je cursisten. Hierdoor weet je hoe je content wordt gemaakt en kan je het continu blijven verbeteren

Wat onze LMS klanten zeggen

Coen Cornelissen – CLB

Vanaf het begin af aan hadden wij als CLB een vertrouwd gevoel, waardoor we uiteindelijk ook de samenwerking zijn aangegaan. Voor ons was het een groot voordeel dat we telkens met dezelfde mensen om tafel zaten. Zij zijn erg flexibel, behulpzaam en echt gericht op een goede samenwerking en het gezamenlijk oppakken van projecten.

Belinda Lensen – Solgar

Wij hebben samen een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld. Door de E-learning in het LMS onder te brengen is de voortgang zowel voor ons als voor de cursisten zeer overzichtelijk. Een heel fijne combinatie om mee en in te werken.

Bas Volders – Sikkens

Het LMS is zeer prettig in gebruik. Veel mogelijkheden voor het opvoeren en vooral opvolgen van trainingen. Met de hulp van E-Learningtraining hebben we een volwaardig trainingsprogramma gemaakt wat draait op het Sikkens LMS platform.

Wat kan een LMS?

Alle voordelen op een rij!

Catalogus: een handig cursusoverzicht
Je kunt ervoor kiezen om alle cursussen in je LMS aan te bieden in een catalogus. In de catalogus ziet de gebruiker een overzicht van alle beschikbare cursussen.
In een LMS kun je op vele manieren gebruik maken van automatische mails. Je kunt werknemers een herinnering sturen als ze een training nog niet afgerond hebben of al lang niet meer zijn ingelogd. Ook kun je bijvoorbeeld nieuwe werknemers automatisch uitnodigen voor een cursus.
In een LMS kun je leerpaden aanmaken, waardoor de cursist automatisch meerdere trainingen na elkaar volgt. Zo kun je een onboarding-traject voor nieuwe medewerkers starten met een kennismakingswebinar, gevolgd door een e-learning en een praktijkopdracht of toets.
Voeg opdrachten of toetsen toe om de kennis van de cursist de toetsen. Je kunt dit aan het einde van een cursus doen, als voorwaarde voor het succesvol afronden. Toetsing kan ook voorafgaand aan een training. Zo bepaal je het instapniveau van een cursist en bepaal je welke module hij/zij moet volgen.
Door rapportages krijg je inzicht hebt in de voortgang hebt van de deelnemers. In een oogopslag zie je wie bezig is met een cursus, wie een cursus heeft afgerond en wie er nog moet beginnen. Ook heb je inzicht in de manier waarop een cursus wordt gedaan. Zo geven toetsresultaten inzicht in hoeverre de inhoud door de medewerkers wordt beheerst – en bijvoorbeeld aan welk onderdeel er extra aandacht besteed moet worden.
Je kunt certificaten aanmaken, die een deelnemer ontvangt na het succesvol afronden van een cursus. Zo kan de cursist aantonen dat hij/zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.
Als je een kalender toevoegt aan je LMS, kunnen de gebruikers zien wanneer webinars plaatsvinden of opleidingen starten. Ze kunnen ook zien of er nog plek is voor een training en zichzelf inschrijven.
Binnen een LMS kun je deelnemers indelen in groepen. Dit kunnen groepen zijn voor alle werknemers van een afdeling, of cursisten die op hetzelfde moment starten met een opleiding. Groepen kun je één keer berichten sturen, uitnodigen voor een module of aan leerpaden toewijzen. Ook kun je rapportage van een hele groep opvragen, zodat je in een oogopslag ziet hoe het leerproces van de groep ervoor staat. 
In een LMS vormen deelnemers een community. Ze kunnen discussies starten met hun mede-cursisten en vragen stellen aan elkaar of de docent.
Gamification is het toevoegen van game-elementen aan het leerproces. In een LMS kun je een puntensysteem of badges toevoegen om medewerkers te motiveren. Zo stimuleer je de leercultuur binnen je organisatie.
e-learning platform met veel standaardisatie opties

Easygenerator

Wij werken graag met Easygenerator. Dit e-learningplatform is onze keuze vanwege de gebruiksvriendelijkheid – iedereen kan ermee op weg. Daarbovenop kan je gemakkelijk online samenwerken en de werkdruk verdelen in het team. 

Voorbeelden LMS op maat

Best Fresh Group LMS

Sikkens Academy

Interpeace LMS

Onze klanten

Wat onze medewerkers zeggen

E-learning ontwikkelaar en leermanagementsysteem expert (LMS) bij E-learning Training

Maartje Heemskerk

Wat ik fijn vind aan het werken met Easygenerator, is de mogelijkheid om medeauteurs uit te nodigen. Door hulp van teamleden in te schakelen, verloopt het ontwikkelproces erg soepel en blijven je cursussen up to date! Wil jij hier meer over weten? Plan hieronder een vrijblijvende kennismaking in! 

Sanne de Kievit - E-learning Training

Sanne de Kieviet

Wat mij meteen opviel aan Easygenerator is de eenvoud. Onze klanten kunnen meteen aan de slag om levendige en interactieve cursussen te maken, zonder enige technische kennis. Benieuwd of dit voor jouw team ook het beste e-learning platform is? Laten we de mogelijkheden samen doornemen!

E-learning training

Linda Roebers

Wat veel klanten waarderen, is de automatische vertaalfunctie. Met één druk op de knop vertaal je de hele cursus naar 75 verschillende talen. Wil jij ook een platform dat voor je internationale team of klanten werkt? Ik laat je graag zien hoeveel tijd en geld dit je kan besparen!

E-learning platform projecten

Meer weten? Maak een afspraak voor jouw eigen E-learning platform

We gaan graag met je rond de tafel zitten om jouw wensen rond het e-learning platform te bespreken. Hierna kan je je gratis trial activeren en gelijk aan de slag om je eigen trainingsmateriaal te ontwikkelen!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Ja, ik wil een trial!

Laat hier je gegevens achter om toegang te krijgen tot onze gratis proefperiode voor Easygenerator.

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!