Leren met VR

Met Virtual Reality (VR) maak je mogelijk wat in de realiteit niet of niet zo makkelijk kan worden gedaan. Dat maakt het een innovatieve en effectieve manier om mensen op te leiden. Wil jouw organisatie ook leren met VR?

De toegevoegde waarde van VR

VR kan een mooie aanvulling zijn op bijvoorbeeld een klassikale training of e-learningmodule. Bij het ontwerpen van een leeroplossing maakt VR dingen mogelijk die in modules of traditionele leervormen niet mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het doorspoelen van de tijd om te zien welke uitwerkingen jouw keuzes en acties hebben in de toekomst.

Is leren met VR iets voor jouw organisatie?

Samen bekijken we of Virtual Reality een betekenisvolle toevoeging op jouw training is. Bij welke leerdoelen sluit het aan? Wat voor een omgeving hebben we nodig?

Wij ontwikkelen realistische virtuele omgevingen waarin we leren naar een hoger plan tillen. 

Vrouw maakt gebruik van VR in e-learning, en LMS

Waarom leren met VR?

Motiveer en betrek

Laat je werknemers het allemaal zelf ervaren. VR levert betrokken en gemotiveerde cursisten op. Dat kan met een inspirerende vlucht door de ruimte, maar ook simpele handelingen breng je met VR tot leven.

Veilig en betaalbaar

Moet je gevaarlijke, spannende of dure handelingen aanleren? Of het nu gaat om het oefenen van levensgevaarlijke situaties, of om spannende soft skills zoals presenteren of klantgesprekken. Met VR kun je een veilige omgeving simuleren om te oefenen.

Concreet en praktijkgericht

Met VR haal je de werkpraktijk direct dichtbij. Denk aan het uitvoeren van reparaties, gewoon in het klaslokaal. Geen abstracte, theoretische verhalen, maar direct aan de slag.

Hoe gaan we te werk?

Sikkens e-learning op maat schilders bouw, kan met VR in e-learning
 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we samen de huidige en gewenste situatie in kaart. We bekijken samen of VR een betekenisvolle toevoeging op jouw training kan zijn. We doen een voorstel voor een leeroplossing op basis van deze analyse en onze didactische kennis.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de e-learning ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Pas als je helemaal tevreden bent, starten we de uitrol binnen de organisatie.

De voordelen van E-learning Training BV

Meer weten over leren met VR?

We gaan graag met je rond de tafel zitten om jouw wensen omtrent een op maat gemaakte VR-leeroplossing te bespreken. Maak een afspraak!

Aan het werk met een LMS

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!