E-learning Training Missie en Team

Onze missie: Duurzaam, Sociaal en Inclusief Ondernemen

E-learning Training is trotse partner van Trees for All.

Als Familiebedrijf vinden we het bij E-learning Training extra belangrijk dat wij de wereld beter achter laten voor onze kinderen en de volgende generaties. Daarnaast zijn wij echte buitenmensen en genieten we graag van een groene en gezonde aarde!

Voor een groene en gezonde aarde heeft onze wereld meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Daarom plant stichting Trees for All, voor E-learning Training, 300 bomen per jaar in Nederland en het buitenland. Naarmate wij groeien als organisatie zal ons bos met ons meegroeien!

E-learning Training is partner van MVO Nederland

Als partner van MVO Nederland onderschrijven wij de 17 Sustainable Development Goals (SDG’S) van de Verenigde Naties als wereldwijde uitgangspunten voor een betere wereld. Daarnaast onderschrijven we de OESO-richtlijnen wanneer we als partner van MVO Nederland Internationaal ondernemen.

Wij dragen graag bij aan een nieuwe circulaire economie met transparante ketens, echte prijzen, groene energie, biodiversiteit en inclusief ondernemen.

E-learning Training heeft het NRTO Keurmerk

E-learning Training NRTO Keurmerk

Wij willen mensen laten groeien. Door middel van de kracht van praktische leeroplossingen wordt op een interactieve manier kennis en vaardigheden geleerd bij E-learning Training. Leren is super waardevol, maar eigenlijk begint het pas echt op de werkvloer. Om deze reden besteden we veel tijd aan de vertaling van theorie naar praktijk. Alleen dan kunnen we het verschil maken. Samen behalen we de mooiste resultaten, daar geloven wij in!

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

E-learning Training is een Erkend leerbedrijf

Wij dragen graag bij aan de vakmanschap van vandaag en morgen. E-learning Training is een erkend leerbedrijf geworden om zo ook direct een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van vakmanschap voor MBO Nederland. Voor ons is dat een Win – Win oftewel Leren & Leren. Niet alleen leren wij studenten en fijne kneepjes van ons vak ook wij leren veel van onze studenten en doen frisse en inspirerende ideeën op!

E-learning Training is partner van MKB Nederland

Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. E-learning Training onderschrijft de missie van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers: Bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat! Daarom zijn wij ook graag co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond en dragen wij bij aan onze gezamenlijke koers van ruim 15.000 ondernemers in deze bruisende regio. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het creëren van banen en het ontwikkelen van de medewerkers van de toekomst. Zo draagt MKB Nederland bij aan het signaleren van problemen op de arbeidsmarkt en dragen ideeën aan om deze op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dit doen zij vanuit maatschappelijke betrokkenheid maar bovenal om te zorgen voor voldoende gekwalificeerd personeel.

Ons Team

Een veelzijdig team met verschillende achtergronden en opleidingen om de diversiteit en creativiteit te bevorderen.
Het zal wel gelijk opvallen dat er voornamelijk dames werken. Voor het overige is het team best divers: WO, HBO tot creatieve en technische MBO; Nederlands, Marokkaans, Turks en Antilliaans; Voltijd, deeltijd, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt; Onderwijswetenschappen, (Multi) Mediavormgeving, Politicologie,  Pedagogische Wetenschappen, Audiovisuele Vormgeving & Animatie, Ontwikkelingspsychologie, Industriële product ontwikkeling, Taalwetenschappen, Educational Technology of Toegepaste Psychologie. Oftewel een divers team toegewijde leuke collega’s!

Denise Koopmans

Learning Consultant & Trainer

Achtergrond:
MSc Educational Sciences, Universiteit Utrecht;
Bachelor Pedagogische wetenschappen (specialisatie Onderwijskunde).

Het proces van een abstracte leervraag naar een concreet product vind ik altijd erg leuk en interessant. 

Visie op leren:
Je kan meer dan je denkt!

Lotte van den Ouden

Learning Consultant & Toetsdeskundige

Achtergrond:
MSc Taalwetenschap, Universiteit Leiden;
Bachelor Pedagogische wetenschappen.

Visie op leren:
Ja maar, wat als alles lukt!

Katja Schilte

Learning Consultant

Achtergrond:
MSc Educational Science and Technology, Universiteit Twente.

Ik ben mijn carrière begonnen als docent beeldende vakken in het primair en voortgezet onderwijs. Na een aantal jaren voor de klas ben ik mij verder gaan verdiepen in het leren leren met de master ‘Educational Science and Technology’. Ik ben afgestudeerd met een onderzoek over de meetbaarheid van creativiteit. Als learning consultant bij E-learning Training kan ik zowel mijn onderwijskundige, maar ook mijn creatieve ei kwijt. Die combinatie vind ik het leukst.

Visie op leren:
Met een open blik naar de wereld om je heen raak je nooit uitgeleerd!  

Sanne de Kieviet

Learning Consultant

Achtergrond:
MSc Ontwikkelingspsychologie Universiteit Utrecht;
Post-Bachelor E-Learning;
Post-HBO opleiding professioneel trainer.

Mijn passie en ervaring ligt op het vlak van leren en ontwikkelen. Vragen die mij intrigeren zijn: Wat brengt mensen in beweging? Hoe vinden mensen hun eigen kracht? En hoe kunnen ze vanuit deze kracht verantwoordelijkheid nemen om richting te geven aan hun eigen leven?

Visie op leren:
De wereld is continu in beweging. Mensen hebben hierdoor een natuurlijke neiging tot leren en ontwikkelen. De leercontext is cruciaal om dit te stimuleren. Belangrijke elementen hierin zijn het serieus nemen van de lerende, duidelijke relevantie van de leerstof voor de praktijk en ervaringsgerichte, creatieve leeroplossingen waarbij ruimte is voor verbinding tussen emotie en ratio.

Quirine de Haan

Learning Consultant

Achtergrond:
MSc Onderwijswetenschappen, Universiteit Leiden;
Pre-Master Pedagogische Wetenschappen;
BSc Rechtsgeleerdheid – Entrepreneurship and Mangement.

Bij E-Learning Training werken we met veel verschillende bedrijven samen. Hierdoor mogen wij steeds in verschillende keukens meekijken.

Ik vind het dan ook erg leuk dat ik mijn didactische vaardigheden elke keer op een ander onderwerp kan toepassen. Zodoende leer ik zelf ook steeds weer bij, je bent immers nooit uitgeleerd!

Visie op leren:
“Education isn’t something you can finish”

Eveline Castelein

Learning Consultant & Trainer

Achtergrond:
MSc Onderwijswetenschappen, Erasmus Universiteit Rotterdam;
BSc Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Leiden;
BEd Docent Dans, Codarts Rotterdam.

Met mijn analytische en creatieve kijk zoek ik graag naar manieren om leerprocessen optimaal te laten verlopen. Daarbij schroom ik niet om ‘out of the box’ te denken!

Visie op leren:
We leren ons leven lang. Graag laat ik mensen van het leren (en dus van het leven) genieten!

Dilara Buyukyilmaz

Learning Consultant

Achtergrond:
MSc Educational Sciences, Yildiz Technical University;
Pre-Master Pedagogical Sciences;
BSc German-English Translation and Interpretation.

Visie op leren:
During my master`s education, I started my career as a language teacher and had a chance to work with different age groups. That career path leaded me to become a part of at E-learning Training team. I graduated with a research on the measurability of creativity of the young learners. As a learning consultant at E-learning Training, I am able to combine my didactic knowledge and creative side. As E-learning Training we love thinking ‘out of the box’! and creating mind-blowing learning experiences.

“All learning begins when our comfortable ideas turn out to be inadequate.” –  John Dewey

Annemarie Rebel

Directeur - Eigenaar

Achtergrond:
Bachelor Business Administration, Hotelschool The Hague.

Learning & Development Hoofdkantoor Hilton verantwoordelijk voor het ontwikkelen van elearningmodules voor alle 4000 hotels.
Strategisch adviseur L&D en sparringpartner voor de algemene directeuren.
Bureau Innovatie Research en Development van het Scheepsvaart en Transport College.  
E-learning consulent, kwaliteitszorg van online leren European Transport Academy.
Docent Training management vaardigheden Hotelschool den Haag.

Visie op leren:
Ik vind dat het resultaat van de leeroplossing voorop staat!

Step Elgersma

Multi Media Vormgever

Achtergrond:
Audiovisuele vormgeving en animatie, Grafisch Lyceum Utrecht.


Mijn passie is illustratie, animatie en vooral creatief bezig zijn en bij e-learning training kan ik mijn creativiteit kwijt en zetten we deze om tot mooie animaties en projecten!

Visie op leren:
‘’Creativity is intelligence having fun”

Maartje Heemskerk

E-learning Ontwikkelaar & LMS specialist

Achtergrond:
Ik houd mij bezig met het zogenaamde ‘bouwen’ van de E-learning modules. Met oog voor detail werk ik in teamverband om tot een resultaat te komen waar we trots op zijn.

Visie op leren:
Al doende leert men!

Marjolijn Soonieus

E-learning Ontwikkelaar

Achtergrond:
Industrieel product ontwerpen aan de Haagse Hogeschool.

Mijn interesses voor ontwerpen liggen nu vooral op digitaal vlak, zoals websites, fotografie en het bouwen van E-learning modules.
Mijn andere grote interesse is het lesgeven op de hondenschool, waarbij we mensen en hond een hoop leren.

Visie op leren:
Als je iets leuk vindt om te leren, ga er dan voor! Don’t give up!

Sipke Bontekoe

E-learning Ontwikkelaar

Achtergrond:
MSc Development Economics, Universiteit van Amsterdam;
BSc Political Science, Universiteit van Amsterdam.

Inmiddels al meer dan 5 jaar bezig met e-learning bedenken en ontwikkelen. Ik geniet ervan om learning goed in elkaar te zetten, zodat het een lust wordt om te volgen.

Visie op leren:
“Trek die deelnemer de stof in door leren leuk en mooi te maken.”

Pien Willemse

E-learning Ontwikkelaar & Grafisch Vormgever

Achtergrond:
Media Vormgeving /  Corporate Design, Grafisch Lyceum Rotterdam.

Ik ben altijd het liefst creatief bezig op vele verschillende manieren. Van illustreren tot fotografie en nog veel meer. Alles kan! Daarom heb ik Grafisch Vormgeven (Corporate Design) gestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Bij E-learning training kan ik mijn creatieve ei kwijt terwijl ik mensen help en blij maak. Waar ik super enthousiast van wordt!

Visie op leren:
Ik ben erg leergierig en wil alles kennen en kunnen.
Ik geloof dat dit jou ook zal lukken. Pursue your dreams en ga ervoor!

Hayet Ahbarouch

E-learning Ontwikkelaar

Achtergrond:
Franse taal en letterkunde / Frans Universiteit Leiden
Arabische taal en cultuur;
Hotelschool den Haag.

Linda Roebers

E-learning Ontwikkelaar

Achtergrond:
Bachelor Toegepaste Psychologie, Saxion University of Applied Aciences.

Ik vind het mooi om mensen te kunnen ondersteunen bij wat zij nodig hebben om als persoon te blijven groeien. In mijn functie als E-learning ontwikkelaar bouw ik mee aan leeroplossingen die mensen helpen om nieuwe dingen te leren op de werkvloer, waardoor zij zichzelf kunnen blijven uitdagen!

Visie op leren:
Elk mens verdient het om te blijven ontwikkelen en zichzelf uit de comfortzone te duwen.

Isa in den Haak

Student Commerciële Economie en Ondernermerschap

Achtergrond:
Typing…..

Visie op leren:
Typing….

Hannah Holten

Office & Project Manager

Achtergrond:
MSc Managing People, Knowledge and Change, Lund University;
Bachelor Business Administration, Hotelschool The Hague;
Trainersopleiding, ICM.

Visie op leren:
Leren doe je met en van elkaar.

Reonald Donata

Directeur - Eigenaar

Achtergrond:
Business & IT, Nyenrode;
Bachelor Business Administration, Hotelschool The Hague.

Meer dan 10 jaar als manager en director voor Hilton International gewerkt en ruim 10 jaar voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Eerst voor de Hoge Raad der Nederlanden als afdelingshoofd, Hoofd Administratieve Ondersteuning en Hoofd Wetenschappelijke, Juridische en Administratieve Ondersteuning. Daarna als directeur Informatie Voorziening en CIO voor de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Visie op leren:
“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” – Albert Einstein

Kennismaken?
Wij nemen graag de tijd voor je

Zin om eens met ons te sparren of wil je ons leren kennen?
Wij bieden je graag een lekkere kop koffie aan en spreken vrijblijvend met je af.