Logo E-learning Training

085 – 0655340

Whitepaper: samenwerkend leren in een digitale leeromgeving

Gratis download!

Titelblad whitepaper samenwerkend leren

Online leren is in de coronatijd in een stroomversnelling geraakt. Thuiswerken werd de norm en nieuwe medewerkers werden vaak thuis ingewerkt en opgeleid. Online leren vraagt iets heel anders van de medewerkers dan bij fysieke trainingen. Medewerkers volgen een online webinar of doen een e-learning zonder collega’s om zich heen. Interactie met docenten of mededeelnemers is van een ander niveau en medewerkers missen de interactie tijdens de koffiemomentjes. Maar online kun je – als je het goed aanpakt – óók samenwerkend leren. Zo hoef je de interactie niet te missen!

In deze whitepaper lees je waarom samenwerkend leren belangrijk is en krijg je praktische tips hoe je dit bij jou op de werkvloer kan toepassen.

Download gratis de whitepaper

Meer weten?

We beantwoorden graag al je vragen!

Of bel 085-0655340 en stel je vraag direct!

Meer weten?

Helpen je graag!

Heeft deze blog je nieuwsgierig gemaakt? Of heb je een vraag voor jouw specifieke situatie? Laat ons je helpen! Plan hieronder een afspraak of bel ons gelijk op 085 019 0716.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!