Logo E-learning Training

085 – 0655340

Whitepaper: Diversiteit en Inclusie

Gratis download!

Titelblad whitepaper blended leren diversiteit en inclusie

Investeren in diversiteit en inclusie (D&I) is belangrijk, daar zijn veel organisaties het tegenwoordig over eens. Er is sprake van diversiteit op de werkvloer wanneer er een culturele en etnische mix van medewerkers is (Rijksoverheid, 2020). Naast dat een actief D&I beleid een positieve impact heeft op bedrijfsresultaten, helpt het organisaties met het inspelen op veranderingen op de afzetmarkt, het inwinnen van nieuwe perspectieven en het aantrekken van nieuw talent. Daarnaast heeft meer diversiteit een positief effect op hoe medewerkers het organisatieklimaat ervaren en bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat weer kan leiden tot een betere reputatie en imago (Bellaart, Broekhuizen, & Dongen van, 2016).

Maar wat is de juiste weg naar positieve verandering op het gebied van D&I en hoe bereiken we daadwerkelijk resultaat met elkaar?

In deze whitepaper geven we je 6 praktische tips om blended learning in te zetten om diversiteit en inclusie in je organisatie te bevorderen.

Download gratis de whitepaper

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.
We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Kom gezellig langs op een van onze 3 locaties!
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten ?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!