Logo E-learning Training

085 – 0655340

Maatwerk leeroplossingen

Met e-learning ontwikkeling nemen wij jou het werk uit handen.

Maatwerk

E-learning Training ontwikkelt volledige maatwerk leeroplossingen voor organisaties. Elke organisatie is anders en daardoor is ook de leervraag en de toepassing anders. Als manager, HRM- of HRD-professional weet je precies welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. Samen vertalen we de doelen naar een e-learning cursus die past bij jullie organisatie en medewerkers. Zo creëren we maatwerk. Of het nu gaat om de invoering van nieuwe regelgeving, het leren werken met een nieuwe machine of het verbeteren van klantcontact. E-learning zorgt ervoor dat de medewerkers zich de leerdoelen snel eigen maken. Bekijk onze klantcases voor een voorbeeld.
De medewerkers leren op een flexibele en interactieve manier. Dat maakt het leren effectief en aantrekkelijk, want de medewerkers leren waar en wanneer ze willen. Tenslotte hebben we veel aandacht voor de vertaling van het geleerde in de praktijk, dit noemen we transfer. Want alleen dan kunnen de medewerkers het verschil maken op de werkvloer.

Zo gaan we te werk

Analyse en voorstel

Allereerst brengen we tijdens een uitgebreide kennismaking de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We stellen jullie vragen. Wat is de aanleiding om juist nu een e-learning cursus in te zetten? Wat moeten de medewerkers kennen en kunnen? En zitten ze hier wel op te wachten? Na deze uitgebreide analyse doen we een voorstel voor een e-learning cursus die past de leervraag en bij jullie organisatie.

Ontwikkeling

Daarna gaan we aan de slag met de ontwikkeling. De e-learning cursus heeft enerzijds een aansprekende vormgeving en anderzijds een sterke inhoud.

Om te beginnen maken we een e-learning template, dit is een soort van sjabloon. Hiervoor gebruiken de we de huisstijl van jullie organisatie.
Daarnaast werken we aan het inhoudelijke aanbod, dit sluit aan bij de leerdoelen die we samen hebben vastgesteld. We activeren de lerende met interactieve werkvormen. Ook is het een optie om gebruik te maken van een voice-over. Dit versterkt de beleving en dus het leereffect van de e-learning cursus zodat je een complete maatwerk leeroplossing krijgt.

Implementatie

Vervolgens, wanneer jullie maatwerk leeroplossingen ontwikkeld zijn, dan wordt het resultaat uitvoerig besproken met de opdrachtgever. Sluit de e-learning cursus aan bij de werkvloer? Klopt het taalgebruik? Welke kleine aanpassingen zijn nog noodzakelijk? Het is immers van groot belang dat de cursus aansluit bij de belevingswereld van de medewerker. Daarom werken we veel met voorbeelden om zo de toepassing van het geleerde op de werkvloer te stimuleren. Als alles klopt en de opdrachtgever tevreden is, dan kunnen de eerste medewerkers beginnen met de e-learning cursus.

Learning Management Systeem

Voor het aanbieden van e-learning is het praktisch om een Learning Management Systeem (LMS) te gebruiken. In een LMS kun je bijhouden wie welke cursussen gevolgd heeft, leerpaden maken, blended learning aanbieden, certificeringen bijhouden en nog veel meer. Het installeren en implementeren van een LMS behoort tot de mogelijkheden.

Van gedachte wisselen?

We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Kom gezellig langs op een van onze 3 locaties!
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten ?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!