e-learningtraining training op maat

Onboarding

Hoe bind ik nieuwe medewerkers aan mijn bedrijf? Dat is – zeker tegenwoordig – uitdaging nummer één voor HR-managers. De vraag naar personeel is groter dan ooit. Het gevolg hiervan is dat het verloop van personeel ook aanzienlijk groeit. Een inwerkprogramma kan hier verschil in maken.

Door middel van goede onboarding kun je betere keuzes maken bij nieuwe medewerkers. Daarnaast zorgt het voor een hogere loyaliteit, zelfs in de proefperiode.

De voordelen van E-learning Training:

icon e-learningtraining

Persoonlijk

Je zit altijd met dezelfde personen aan tafel. Vanaf het eerste gesprek tot ontwerp, ontwikkeling en uitvoering. Zo borgen we meteen de kwaliteit.

gears e-learningtraining implementatie

Praktisch

We begrijpen jouw content en stellen de juiste vragen.
De training staat dicht bij de (werk)praktijk van de deelnemers.

Icon books e-elearningtraining

Maatwerk

Elk vraagstuk is anders, dat vereist maatwerk. Een unieke oplossing, didactisch onderbouwd en passend bij jouw ambitie.

Hoe gaan we te werk?

 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de nieuwe module.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de module ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. We kijken samen hoe de module een plek krijgt binnen het onboardingproces.

Voorbeelden in de praktijk

CAK e-learning op maat onboarding

CAK

Een E-learning module die je voor een deel op de computer maakt en waarbij je ook door het gebouw op zoek gaat naar een codewoord en de afkortingen bingo. Met een hartelijke welkomst videoboodschap van je collega’s start je enthousiast al voor je eerste werkdag bij het CAK.

Unicef

Met een korte e-learning module die uitlegt op een speelse manier waar Unicef voor staat, wat wij doen en hoe jij daarbij kan helpen! Aan het einde van de module is een quiz. Het certificaat na de quiz wordt naar je gemaild.
E-learning Training Samenwerken op maat

Wat kan je van ons verwachten?

De kennis die we hebben over het bouwen van onboarding e-learning is vanzelfsprekend. Maar wij kunnen je ook op weg helpen met slimme inhoudelijke keuzes van de onboarding.

Overtuigd?
Vraag een gratis adviesgesprek aan

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

illustratie adviesgesprek e-learningtraining op maat