Blended learning Annemarie

Blended learning

Leren is een proces. Bij blended learning combineer je verschillende leervormen – online of offline – om dat proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De kracht zit ‘m in de combinatie, want online en offline leren versterken elkaar. Zo blijft het geleerde écht hangen en verhoog je dus het leerrendement.  

Bij E-learning Training zien we blended leren als de ideale route naar resultaat op de werkvloer. Wij adviseren en creëren een leeroplossing op maat, die aansluit bij jouw organisatie en leerdoelen.

Een blended leertraject

Blended leren – niet te verwarren met hybride leren – is een methode die verschillende leervormen combineert. Een blended leertraject kan dus vele vormen aannemen. 

Een beproefde vorm van blended learning is het aanbieden van een e-learning voordat je een klassikale training hebt. Eerst behandel je de theorie in e-learning. Natuurlijk niet door de stof droogjes op het scherm te plaatsen, maar in een speelse en interactieve module. Op die manier zorg je ervoor dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten voordat ze de training in gaan. Vervolgens kun je je in een klassikale les of webinar samen verdiepen en vaardigheden oefenen. Achteraf kunnen de deelnemers nog eens terugkijken op de theorie van de e-learning. De kracht zit in de combinatie! 

Dit is slechts één voorbeeld. Met blended learning is alles mogelijk. Wij kunnen je adviseren over wat voor traject jouw organisatie en leervraag een optimaal resultaat brengt.

Lees verder over wat blended learning precies inhoudt…

Voorbeelden van blended learning

Solgar Blended Learning

Solgar

Voor Solgar Vitamins hebben we een uitgebreid blended leertraject ontwikkeld om winkelmedewerkers op te leiden. Dit traject bestaat uit e-learning modules, live sessies en een pakket dat je thuis ontvangt.

TLN blended learning

TLN

Voor Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontwikkelden we een blended leertraject bestaande uit e-learning modules gemaakt in Articulate Storyline, en we ontwierpen interactieve live sessies die nu online gegeven worden.

Aan de slag met blended learning!

Hoe gaan we te werk?

 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart. We doen een voorstel voor een ontwerp op basis van deze analyse en onze didactische kennis.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie blended leertraject. Natuurlijk zijn er tussentijds genoeg feedbackmomenten.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de e-learning, workshops en webinars ontwikkeld zijn, helpen we je bij de implementatie.

De voordelen van E-learning Training BV

We gaan graag met je rond de tafel zitten om jouw wensen rondom blended learning te bespreken. Samen komen we tot de ideale mix van online en offline leren.

Samenwerken met blended learning