Logo E-learning Training

085 – 0655340

Vacature: E-learning ontwikkelaar

Een baan waar jouw inzet gezien, geprezen en gewaardeerd wordt. Daar zorgen we voor bij E-learning Training. Heb jij ervaring als e-learning ontwikkelaar of is dit jouw droom carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Op maandag wordt de dag met alle collega’s gestart. Het weekend wordt besproken en er wordt vooruit gekeken naar de rest van de week. De week van een e-learning ontwikkelaar bestaat onder andere uit het bekijken van het Instructional Design en het ontwikkelen hiervan in Articulate Storyline. In dit proces kan jij volledig je creativiteit kwijt. Maar ook het leren toepassen van JavaScript is een onderdeel van jouw agenda. Met vragen zoals: “Welke codes kunnen het beste worden gebruikt om deze functionaliteit te bouwen?”.

Daarnaast wordt de agenda gevuld met leerzame activiteiten met het team. Zoals kennissessies of innovatiesessies. Hierin worden de meest actuele veranderingen op het gebied van learning and development besproken. Wat zijn de kansen en mogelijkheden van ons? Hierin is jouw input van groot belang.

Dit neem je mee

Je bent leergierig en vastberaden om jezelf te verdiepen Articulate Storyline 360 en programma’s van Adobe. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met een sterk creatief denkvermogen, die in staat is om innovatieve oplossingen te bedenken. Jij hebt het vermogen om out-of-the-box te denken. Verder verwachten we dat je uitstekend Nederlands spreekt en schrijft. Naast dit kun je gestructureerd, resultaatgericht en zelfstandig werken.  

Dit kan je verwachten
Onze informele en dynamische werkomgeving biedt een uitdagende baan van 24 – 40 uur per week. Je kantoor is toegankelijk via het openbaar vervoer en is een plek waar je je snel thuis zult voelen dankzij de gezellige en open sfeer.

Daarnaast bieden we bij een fulltime aanstelling:

  • Salaris tussen €2100 en €2800 bruto, afhankelijk van je ervaring;
  • 6 weken vakantie;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Pensioenregeling en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Leuke teamuitjes en mogelijkheden tot trainingen en workshops;

Leren, ontwikkelen en meegroeien met de organisatie staat bij ons centraal. Mooi toch? Ben jij beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week ? Kom dan snel met ons in contact. Bel 085-0655340 of mail annemarie@elearningtraining.nl voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.

We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Plan direct een afspraak in onze agenda, of bel ons nu op 085-0655340.

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!