Logo E-learning Training

085 – 0655340

Vacature: Office manager

Een baan waar jouw inzet gezien, geprezen en gewaardeerd wordt. Daar zorgen we voor bij E-learning Training. We groeien hard en kunnen het zelf niet meer bijhouden. Jij bent als officemanager de ruggengraat van ons bedrijf en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Dit ga je doen
Jouw werkdagen zijn ontzettend divers. Zo zorg je het ene moment dat alle bestellingen voor de lunch zijn gedaan en het volgende moment check je of de facturen tijdig zijn ingeboekt. Wij zijn een kleine club L&D specialisten met grote ambities. 

Nu dat we groeien merken we dat het tijd wordt om de office management taken bij één persoon te leggen. En daarom zijn we opzoek naar een leuke collega die ons daar bij wil ondersteunen zodat wij de focus weer kunnen leggen op het ontwikkelen van creatieve leeroplossingen voor onze klanten. In dit bedrijf sta je er niet alleen voor.

We brainstormen graag met je mee over de social posts op dinsdagen op vrijdag neem je de projectplanning door met alle mogelijke klanten, met jouw analytische blik ondersteun jij in het waarborgen dat alle werkzaamheden op tijd en conform afspraak geleverd worden. In onze dynamische werksfeer breng jij ideeën op over hoe de kwaliteit van onze dienstverlening kan worden verbeterd.

Je krijgt de waardering en de vrijheid om deze ideeën zelfstandig uit te voeren. Daarnaast zorg je dat de facturen worden verstuurd en bijgewerkt zijn in het ERP systeem. Als rechterhand van de learning consultants ondersteun jij bij het inplannen van kick-off, content meetings en andere afspraken.  Je maakt een planning voor het bijwerken van de interne procedures.

Je organiseert leuke en inspirerende kwartaalmeetings voor het team. Aan het eind van elk kwartaal trekken we een hele dag uit om met het hele team een dagje eruit te zijn. De kwartaal meeting bestaat uit een teambuilding sessie, een kennissessie en een verbetersessie, waarna we de dag afsluiten met een borrel en/of etentje. Ook ben jij verantwoordelijk voor de lief en leed pot.

Als Office Manager bij onze scale-up van 15 medewerkers, vorm jij samen met de eigenaresse de backbone van het bedrijf. Bij ons staat de mens voorop en zetten we kwaliteit boven kwantiteit.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van

  • Office management;
  • Socialmedia and branding;
  • Projectadministratie;
  • Financiële administratie;

Het is aan jou om snel te schakelen en zaken op te pakken op een georganiseerde en zelfstandige manier, altijd met oog voor detail.

Dit neem je mee
Jij kunt je goed inleven in anderen en dankzij jouw analytisch vermogen begrijp je dan ook waar klachten vandaan komen. Voor veranderingen stel je je open en je durft je kwetsbaar op te stellen. Met een goede dosis gezond verstand, kennis en kunde ga jij de uitdaging aan om de dienstverlening te versterken. Ontwikkeling van processen en dienstverlening staat voor jou voorop.

Wat we belangrijk vinden, is dat je in het team past het, leuk vindt om de organisatie te laten groeien en affiniteit hebt met de Learning & Development branche. En dat je het gezellig vindt om elke maand game-night met collega’s te doen.

Verder verwachten we dat je uitstekend Nederlands en Engels spreekt en schrijft, bekend bent met digitale programma’s zoals MS Office, Excel en Teams, financieel inzicht hebt of hierin bereid bent te groeien, analytisch, gestructureerd en resultaatgericht bent en zelfstandig kunt werken.

Dit kan je verwachten
Onze informele en dynamische werkomgeving biedt een uitdagende baan van 24 – 40 uur per week. Je kantoor is toegankelijk via het openbaar vervoer en is een plek waar je je snel thuis zult voelen dankzij de gezellige en open sfeer.

Daarnaast bieden we bij een fulltime aanstelling:

  • Salaris tussen €2400 en €3000 bruto;
  • 30 dagen vakantie;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Pensioenregeling en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Leuke teamuitjes en mogelijkheden tot trainingen en workshops;

Leren, ontwikkelen en meegroeien met de organisatie staat bij ons centraal. Mooi toch? Ben jij beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week ? Kom dan snel met ons in contact. Bel 085-0655340 of mail annemarie@elearningtraining.nl voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.
We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Kom gezellig langs op een van onze 3 locaties!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!