Logo E-learning Training

085 – 0655340

Ons Advies

Jouw mensen hebben aandacht nodig, Om te groeien. Om gezien te worden. En gehoord. Hoe je dat doet is bepalend voor je succes. Wij geloven dat alles begint met oprechte interesse in jouw mensen.

Positief leerklimaat op de werkvloer?

Lerende organisatie zijn?

L&D uitbesteden

Bij E-learningtraining.nl begrijpen we dat het succes van een organisatie nauw verbonden is met de ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom bieden wij Learning & Development (L&D) advies aan om jouw mensen te helpen groeien in een snel ontwikkelende omgeving.

Onze Expertise in L&D Advies

Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande kennis van Learning & Development-processen en technologieën. Of jouw organisatie nu behoefte heeft aan een uitgebreide trainingsstrategie, implementatie van e-learningmodules, of het optimaliseren van bestaande L&D-programma’s, staan wij klaar om je te begeleiden op elk aspect van het leertraject.

Afgestemd op Jouw Organisatie

Wij geloven in maatwerk. Onze L&D-adviseurs werken nauw samen met jouw team om de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie te begrijpen. Door deze samenwerking kunnen we een gepersonaliseerd L&D-advies leveren dat aansluit bij jouw bedrijfscultuur, doelgroep en zakelijke doelen.

Onze Diensten

  1. Strategisch L&D Advies: Ontwikkeling van een strategisch kader voor leren en ontwikkeling dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.
  2. E-learning Oplossingen: Implementatie van geavanceerde e-learningplatforms en cursusontwikkeling om effectief leren te bevorderen.
  3. Performance Support: Biedt tools en resources om medewerkers continu te ondersteunen, zelfs na het voltooien van trainingen.
  4. Evaluatie en Analyse: Doorlopende evaluatie van L&D-programma’s om de effectiviteit te meten en aanpassingen voor continue verbetering voor te stellen.

Waarom E-learningtraining.nl?

  1. Ervaring en Expertise: Met een jaar van expertise op onze naam begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd.
  2. Maatwerk: Geen enkele organisatie is hetzelfde. Ons team past strategieën aan op basis van jouw specifieke behoeften.
  3. Innovatie: We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in L&D om ervoor te zorgen dat jouw organisatie altijd voorop loopt.
  4. Resultaatgericht: Ons doel is om meetbare resultaten te behalen en jouw medewerkers te empoweren voor succes.

Neem contact met ons op

Investeer vandaag nog in het succes van jouw organisatie door samen te werken met ons voor deskundig L&D-advies. Neem contact met ons op via [contactformulier] of bel ons direct op [telefoonnummer].

Laat ons je helpen jouw medewerkers te laten groeien, zodat jouw mensen kunnen groeien in de snel veranderende zakelijke wereld. Samen creëren we een leeromgeving die de toekomst van jouw organisatie vormgeeft.

Van gedachte wisselen?

Kom sparren over jouw leervraag, leeroplossing op maat, e-learning, en onderwijkskundig advies, leercultuur.
We vinden het altijd leuk om van gedachte te wisselen! Kom gezellig langs op een van onze 3 locaties!
Like icoon, duim omhoog e-learning training

Wat kan je van ons verwachten ?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Dat vormt een sterk team!

Locaties

Den Haag (Hoofdkantoor)
Lange Vijverberg 9a
2513 AC Den Haag
T 085 – 0655340

Locaties op afspraak

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Rotterdam
Westblaak 180
3012 KN Rotterdam

NRTO Keurmerk

Wij zijn lid van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Hier vind je de NRTO Gedragscode en hier vind je onze klachtenprocedure.

Socials

© E-learning Training 2007-2024

Je inschrijving is succesvol ontvangen!

Ja, ik wil een LMS!

Laat hier je gegevens achter en we zetten jouw persoonlijke LMS voor je op binnen 1 werkdag. Je start met de gratis versie die altijd beschikbaar blijft!