Welkom bij FNV - Onboarding

Vanwege de coronacrisis konden de fysieke onboarding dagen van FNV niet doorgaan. De FNV wilde hierdoor de onboarding gaan digitaliseren. Ook in de toekomst zullen er geen fysieke onboarding dagen meer plaatsvinden.

Wij hebben de fysieke onboarding geanalyseerd en samen met de P&O adviseurs een plan opgesteld om de fysieke onboarding te vervangen met 3 e-learning modules. Om de medewerkers een warm welkom te heten hebben we hierbij ook gebruik gemaakt van video’s. Zo lijkt het net alsof je toch echt persoonlijk wordt ontvangen! 

We hebben een module ontwikkeld waarin de nieuwe medewerkers van de FNV welkom worden geheten. Daarna gaan ze aan de slag met de volgende module waarin ze de kernwaarden van de FNV leren kennen. In deze module hebben we casussen uitgewerkt die tot leven komen door een interactieve video. En tot slot maken ze een module waarin ze leren begrijpen hoe de organisatie in elkaar zit en waar je terecht kan met je vragen. Want vragen, die heb je uiteraard als nieuwe medewerker!

Ook bij de video’s hebben we iets bijzonders gedaan! We maken hierbij gebruik van een speciale cameratechniek, POV, (point of view) waardoor het lijkt alsof jij echt in de schoenen staat van de nieuwe medewerker!


Even sparren?

Daar nemen we graag de tijd voor! We gaan met je rond de tafel zitten om jouw wensen en vragen te bespreken. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.