Procestraining Online

Hoe zorg je ervoor dat processen duidelijk zijn? Dat iedereen weet welke stappen er genomen moeten worden? E-learning kan ondersteuning bieden bij het doorvoeren van processen door de gehele organisatie. Dit is niet alleen voordelig voor de organisatie, maar ook zeker voor de medewerker. Zij kunnen bijvoorbeeld bij twijfel gemakkelijk teruggrijpen naar de online procestraining.

e-learning maken

Voorbeelden van procestrainingen

screenshot van Activite e-learning: introductie

AVG-training bij Activite

Hoe ga ik tijdens mijn werk zorgvuldig om met persoonsgegevens, is de vraag die iedere zorgmedewerker van ActiVite bewust moet kunnen stellen én beantwoorden. Wij maakten een e-learning om dat te bewerkstelligen.

Online Academy van Bilancia

Wij willen onze kennis over kasklimaatbeheersing delen met tuinders over de hele wereld. Zonder dat wij naar de tuinders moeten reizen.

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

TATA Steel

Voor TATA Steel ontwikkelden wij e-learning modules over Enterprise Architecture met Archimate. Hiermee worden processen op buisness, application en technology levels weergegeven.

SLIM-subsidie

Wijnkennis bij Viking Cruises

Voor Viking hebben we drie verschillende wijn-modules ontwikkeld, variërend van hoe wijn wordt gemaakt en welke wijnsoorten er zijn, tot hoe je wijn het beste combineert met gerechten en hoe je wijn serveert.

De voordelen van E-learning Training BV

Hoe gaan we te werk?

Tata steel e-learning op maat industrie
 • 1
  Analyse en voorstel
  Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we de huidige en gewenste situatie samen in kaart.
 • 2
  Ontwikkeling
  Nu gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jullie nieuwe e-learning.
 • 3
  Implementatie
  Wanneer de procestraining ontwikkeld is, wordt deze uitvoerig met jou besproken. Vervolgens helpen we met de implementatie en uitrol binnen je organisatie.
Illustratie samenwerking: een goed gesprek

Wat kan je van ons verwachten?

Volgens ons zit de succesformule voor e-learning in de samenwerking. Wij hebben kennis van leren, jij hebt kennis van de inhoud. Daarom vormen we een sterk team!

Meer weten?
Vraag een gratis adviesgesprek aan

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw wensen rondom de procestraining. Samen komen we tot de ideale e-learning.

Plan meteen een vrijblijvende afspraak in onze agenda om te sparren.

gesprek e-learning training op maat