Ridder

Ridder E-learning Product 0

De vraag:

De uitdaging voor Ridder waarmee ze bij E-learning Training kwamen is om bij internationale groei alle sales representatives te trainen in de juiste productkennis. Iedereen was specialist in een bepaald product waardoor het lastiger was om alle producten goed te kunnen verkopen. Ridder was zelf al aan de slag geweest met e-learning maar wilde graag hulp met het opzetten van professionele e-learning modules.

De oplossing:

We hebben voor hen professionele productkennis e-learning modules gemaakt. We hebben de trainers getrained in hoe ze deze modules zelf kunnen aanpassen en updaten. Op deze manier hoeven ze niet voor iedere aanpassing bij ons te komen en kunnen ze zelfstandig verder groeien met de productmodules.

De aanpak:

Eerst hebben we een analyse gedaan van de doelgroep, de context en de organisatie. We zijn om tafel gegaan met de trainers en hebben ze gevraagd waar ze tegenaan liepen. Ook hebben we met de sales representatives in verschillende landen gesproken om goed te snappen waar ze tegenaan lopen. De modules sluiten nu goed aan bij hun behoeften en zorgen ervoor dat de sales representatives alle producten goed kunnen verkopen.

Wil jij ook zoiets? We bespreken graag de mogelijkheden.

We gaan graag met je rond de tafel en bespreken jouw e-learning wensen. Samen komen we tot de ideale e-learning oplossing.

Plan meteen een afspraak in onze agenda en we bespreken via Teams de mogelijkheden voor jouw situatie.

e-learning training bedankt